Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem difów game 2k98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam game z tego tematu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1344860-ca%C5%82kiem-nowe-stare-game-28k/

i nie mogę dodać żadnego diffa próbowałem game 2k98,34k,1017,2019 i nic czym to jest spowodowane daje + za pomoc 

@Edit żeby nie robic 2 tematu to nie działaja mi fryzury typu dredy itp jest ikonka w mysql wszystko ustawione poprawnie ale nie działa mam questa hair.quest ale nadal nie działa dodałem quest od terenza z tym ze mam zwój po lewej stronie zdejmij fryzure i to działa pomoze ktos 

@Edit 2 mam quest na pety jak zrobić żeby nie można było przywoływać 2 lub wiecej petów 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Szczerze ? Nie polecam Ci tego game jest ono "nowe" w sensie tym, że nie było ono testowane ani sprawdzane na żadnym z większych serwerów. Jeżeli zależy Ci na kostiumach i petach, które "są" na tym game polecam Ci pobrać czyste 34k od terenzo. Co do 34k większość diffów znajdziesz na tym forum więc problemu nie będziesz miał.

‎

Opublikowano

no ok ale jak najlepiej zmienić game czy odnowa odpalić maszyne od terenza dodać questy co proponujesz 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

no ok ale jak najlepiej zmienić game czy odnowa odpalić maszyne od terenza dodać questy co proponujesz 

A więc tak polecam Ci pobrać gotowę maszynę, która jest w temacie z plikami od terenzo. Masz tam całą instrukjcę jak skonfigurować itp więc problemu nie będziesz miał. Pliki są bardzo proste w edycji. Jednym problemem jest edycja item/mob_proto w txt ale na to jest lib więc nie masz co się martwić. Jeżeli będziesz miał jakieś problemy pisz napewno pomogę.

‎

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...