Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem difów game 2k98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam game z tego tematu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1344860-ca%C5%82kiem-nowe-stare-game-28k/

i nie mogę dodać żadnego diffa próbowałem game 2k98,34k,1017,2019 i nic czym to jest spowodowane daje + za pomoc 

@Edit żeby nie robic 2 tematu to nie działaja mi fryzury typu dredy itp jest ikonka w mysql wszystko ustawione poprawnie ale nie działa mam questa hair.quest ale nadal nie działa dodałem quest od terenza z tym ze mam zwój po lewej stronie zdejmij fryzure i to działa pomoze ktos 

@Edit 2 mam quest na pety jak zrobić żeby nie można było przywoływać 2 lub wiecej petów 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Szczerze ? Nie polecam Ci tego game jest ono "nowe" w sensie tym, że nie było ono testowane ani sprawdzane na żadnym z większych serwerów. Jeżeli zależy Ci na kostiumach i petach, które "są" na tym game polecam Ci pobrać czyste 34k od terenzo. Co do 34k większość diffów znajdziesz na tym forum więc problemu nie będziesz miał.

Opublikowano

no ok ale jak najlepiej zmienić game czy odnowa odpalić maszyne od terenza dodać questy co proponujesz 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

no ok ale jak najlepiej zmienić game czy odnowa odpalić maszyne od terenza dodać questy co proponujesz 

A więc tak polecam Ci pobrać gotowę maszynę, która jest w temacie z plikami od terenzo. Masz tam całą instrukjcę jak skonfigurować itp więc problemu nie będziesz miał. Pliki są bardzo proste w edycji. Jednym problemem jest edycja item/mob_proto w txt ale na to jest lib więc nie masz co się martwić. Jeżeli będziesz miał jakieś problemy pisz napewno pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...