Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven, Fastcombo

MzQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fast-Combo
Wg. mnie coś co każdy gracz nazywający się main'em riven musi umieć ,
jest to podstawa a zarazem najważniejsza rzecz która nie raz poratuje was w trudnych sytuach.
Nauczenie się samego fast comb'a nie jest trudne , lecz opanowanie go do perfekcji wymaga 
bardzo, ale to bardzo dużej ilości gier , nie mieszając wam już dalej w głowach odsyłam do V-tut'ka

Opublikowano

Powiem tyle ,zrób to lepiej ode mnie to usuwam ten filmik z miejsca. 

Typie ja nie muszę nic robić, nawet nie potrafisz wytłumaczyć jak to dokładnie działa, te Twoje przykłady to zwykłe combo, gdzie klikasz trochę szybciej AA niż normalnie. xD

Opublikowano

Typie ja nie muszę nic robić, nawet nie potrafisz wytłumaczyć jak to dokładnie działa, te Twoje przykłady to zwykłe combo, gdzie klikasz trochę szybciej AA niż normalnie. xD

Masz prawo tak uważać , nie będę Ci siłą mojego zdania narzucał, bo to się mija z celem  <_<

Opublikowano

Ci wyżej mowią prawde :rolleyes:, wpisz sobie na youtube Boxbox Fast animation canceling i wykmiń jak wygląda szybkie q kombo =)

Opublikowano

Nie rób poradników jak nie umiesz bardzo dobrze tego robić, wygląda to jakbyś dopiero zaczynał przygodę z pomijaniem animacji u Riven.

Opublikowano

R6 Heartbeat

przecież to jest zwyczajne resetowanie szybsze autoataku... tak samo jak jeśli

dobrze pamiętam działo to na Ashe... miedzy auto atakami wykonywałeś krok w dowolnym kierunku 

i miałeś szybszego autoataka... samo wykonanie tego nie jest trudne...

i trzeba być sprytnym aby nie dostrzec tego resetowania... a raczej bugowania gry...

bo Rito raczej nie zrobiło tego specjalnie :)...

za to pewnie zabiłyby cie osoby które znają te magiczna sztuczkę... bo jak naprawią... to szkoda :C

Opublikowano

Polecam tych stulejarzy co komentują wyżej. Kolega dobrze zaprezentował o co chodzi. A to że fejker robi szybciej(lepiej ?)bo ma 5 pingu to nie znaczy, że autor robi to źle..

Opublikowano

Szczerze takie 2/10, powinienes jeszcze pocwiczyc zanim zaczniesz wrzucac dosc ciezka rzecz. Jako poradnik.

Juz ja nawet robilem to szybciej na filmiku z bugiem.

Patrz na myszke.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze takie 2/10, powinienes jeszcze pocwiczyc zanim zaczniesz wrzucac dosc ciezka rzecz. Jako poradnik.

Juz ja nawet robilem to szybciej na filmiku z bugiem.

Patrz na myszke.

Nie mam zamiaru się wykłócać , ale na urfie miałeś zwiększony AS więc wydaje Ci się ^_^ .

Opublikowano

Myślę, że da się to wykonać lepiej, a Twoje argumenty typu: pokaż lepiej - to totalny inwalida. Przykład: nie smakuję Ci potrawa X to nie możesz powiedzieć, że jest nie dobra, ponieważ sam lepiej nie zrobisz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...