Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Help! ] Tytuł piosenki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiele razy jest tak, że słyszymy gdzieś fragment piosenki, podoba nam się, ale nie znamy tytuł i mimo poszukiwań nie możemy znaleźć. Dlatego też stworzyłem ten temat, bo zwykle okazuje się, że ktoś inny zna tytuł szukanej piosenki...

Jak się domyślacie ja też szukam i trafia mnie już szlag powoli :P

Dobrze by było, aby opis był w miarę dokładny i zawierał wszystko co pamiętacie ;]

W odpowiedzi, niekoniecznie może być tytuł albo link do piosenki na np. YouTube ;]

A więc ja zacznę:

Ostatnio w radio Eska (oddział Poznań) słyszałem kawałek, który był połączeniem dynamicznego czegoś a'la techno i muzyki japońskiej... kojarzyło mi się z muzyką z filmu "Przyczajony tygrys, ukryty smok" szukałem w soundtrackach filmu i podobnych, na youtube, wrzucie, itd.. i nic ;/

Pomocy ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Ostatnio w radio Eska (oddział Poznań) słyszałem kawałek, który był połączeniem dynamicznego czegoś a'la techno i muzyki japońskiej... kojarzyło mi się z muzyką z filmu "Przyczajony tygrys, ukryty smok" szukałem w soundtrackach filmu i podobnych, na youtube, wrzucie, itd.. i nic ;/

Pomocy ;]

może to

http://pl.youtube.com/watch?v=KXN9r6tPgHU

Opublikowano

Yhm... to ja tez mam cos:D

byly takie słowa:

,, powołanie, trzeba jee odkryć

czlowieku jesteś słaby ... "

dalej niepamietam

@off

Kokosz z chęcią zostane modkiem dzialu fan art :] bo z tego co wiem to niema

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Lord Makin ... Z checia bym ci pomogl. Ale z tego opisu nic nie wiem ;/. Mowisz ze muzyka kojarzy ci sie z Filmem Przyczajony tygrys, ukryty smok. Moze jednak jest z jakiegos innego japonskiego filmu ;/.

Jak ci sie chce to poszukaj tutaj : http://www.eska.pl/?page=ourHits moze znajdziesz ^^

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano
Sountrack z Oceans Eleven ^^ ;]

A ja nadal potrzebuję pomocy...;(

ale mi chodzi o ta drugą nute ;p

Opublikowano

Jak znacie ze 3 slowa to wpiszcie w google i wam wyskoczy caly tekst piosenki i bedzie podany pewnie tytul sciagnijcie i sprawdzcie czy to to :) ja takim sposobem znalazlem kilka tytulow piosenek

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A kogo to obchodzi? Jak słyszałeś trzeba było mu pomóc =-= a nie teraz sie chwalisz ze słyszałeś ja xxxxxx razy.