Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóż Potrzebującym!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

nie bende klikal w jakies gupie linki wole rapowac

niech biedoki ida zebrac gdzies indziej

@dałn

rzal ja byłem biedakiem przesz całe rzycie dopóki nie pozałem pszyjaciela kuli!

Edytowane przez Mc0men
Opublikowano

Up Miej trochę szacunku , ciekawe , co ty byś zrobił , jak byłbyś takim "biedakiem" . Na pewno , byś nie rapował , tylko chciał zarobić ,a nie ...

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

@mc omen... Napisz na mnie dissa :) Łukasz z Białegostoku. Będziesz miał kosę w żebrach jak talala. Link wystaw w napisanym przez ciebie temacie

@top . Ja zawsze, codziennie klikam ,.. lecz myślę, że nawet sporo zarobią na te dzieci, np 1mln klinięć po około 1 grosz jedna :D

@up. To jest taki "pseudo" dres..

76561198034810506.png

Opublikowano

Up taki pseudo dres ze bal sie do szkoly pojsc bo go wszyscy bili , i tera mamy takich ludzi co pisza "rzal" "pszyjaciel" "dałn" , itp

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Ja codziennie klikam w strony m.in. takie jak Pajacyk.pl

Polecam Wam też klikać...

Opublikowano

A jest jakiś plugin który ustawia np stronę startową

http

:

//www.care2.com/click-to-donate/pets/ i sam klika ?

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Według mnie powinna być 1 strona z Możliwością Dotacji a nie 25 i każda robi co innego :P

ale poklikam + bo Loffciam zwierzęta

393.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobrze, że takie coś znajduje się na tym forum, może więcej osób które chcą/chciały pomóc będą mogły w końcu to zrealizować. Osobiście ja praktycznie codziennie wchodzę na Pajacyk, kilka sekund, i już jestem ucieszony, że może komuś udało mi się pomóc.

Opublikowano

Widzę że na forum nie ma bez dusznych plebsów.

Pomagać pomagać !

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żal mi tych idiotów co zabijają zwierzęta dla przyjemnośći.Z zwierzętami na ubój(świnia,kurczak)to rozumiem,ale zwierzęta domowe?

W Polsce zamiast sierotami lub zwierzętami zajmują się jakimś idiotycznym syfem(sejm,żałosne koko euro spoko)

Są tacy ludzie którzy potrzebują pomocy.Np. matka i syn\córka bici przez swojego ojca\męża.Albo sieroty,których rodzice zostali zamordowani przez jakiś psycholi.

Opublikowano

Ja jakoś nie ufam linkom typu "kliknij a 1zł zostanie przekazany komuś tam" raz już mnie trojan przez coś takiego odwiedził. Jak już mam pomóc to wole sms wysłać. Nawet jak to oszustwo jakieś to chociaż kompa se nie rozwale wirusem. Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Opublikowano

Cieszę się, że są na świecie ludzie którzy nie są egoistami i myślą o dobru społeczeństwa. Dziś wieczorem dokładniej przyjrzę się poszczególnym stronom przez Ciebie wstawionym.

98763533515051689628.png

Opublikowano

otorzyłem wszystkie

Chyba najbardziej szkoda mi zwierząt bo sam biore koty do domu i większość umarły :( (kulka,DJ,mały,orzechówka,miśka,mini,finka przynajmej mają towarzystwo w niebie :mellow:)