Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóż Potrzebującym!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko klikniete, pozdrawiam ;d

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Wszystko przeleciałem ;)

Orientuje się ktoś co ile czasu można klikać ponownie, by zatwierdziło?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Właśnie , sb ustawiłem pajacyka na start przeglądarki :)

50/ 100/ 200/ 300/ 400/ 500/ 600/ 700/ 800/ 900/ 1000

Opublikowano (edytowane)

Aktualnie strona "http://okruszek.pl/" nie pomaga, więc wygląda to jedynie jak reklama, prosiłbym o usunięcie jej.

Polecam ustawić sobie "pajacyka" na stronę startową i codziennie, jak tylko chodzimy na przeglądarke - kliknac, a to już sekunda.

Polecam również stronę http://dobryklik.pl/ również zawsze jest jakaś pomoc.

Edytowane przez kasiek963

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Pewnie grosze dostają za tę kliknięcia ludzi ale kliknąłem

Pewnie że grosze, ale jak kliknie w to kilka/ kilkadziesiąt tysięcy to już nie będą grosze ;] Liczy się każdy gest!

Opublikowano

Pewnie że grosze, ale jak kliknie w to kilka/ kilkadziesiąt tysięcy to już nie będą grosze ;] Liczy się każdy gest!

Dokładnie tak. 3 dni z rzędu klikałem ale we wszystkie to jakoś nie mam siły ;/

4043121350.png

Opublikowano

Kliknąłem wszystkie, od kiedy "okruszek.pl", to strona, która pomaga? 

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Kliknąłem wszystko, bez wyjątku. No chyba że coś nie działało (bo kilka stron nie działa)

i wgl co to za strona okruszek? ona pomaga w czymś wgl?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś tam poklikałem chociaż wchodząc w okruszek.pl to chyba z tej strony jakaś firma powstała a nie klikanie w chleb....

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś tam poklikałem chociaż wchodząc w okruszek.pl to chyba z tej strony jakaś firma powstała a nie klikanie w chleb....

Jakaś restauracja, pewnie zawiesili działalność a ktoś inny wykupił domenę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie, że takie coś tu jest, ale skoro chce ktoś z Was pomóc, to może też kupić różne rzeczy i przejść się np do schroniska. Niektore takie miejsca potrzebują też wolontariuszy ( sprzątanie, wychodzenia na spacer z psami itd.) Nie ograniczajmy się do internetu :) 

787741420213763595569.jpeg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ludzie, mam do was szczerą prośbę w mojej szkole (mam gimnazjum razem z podstawówką) w drugiej klasie podstawówki jest chłopiec z ostrą białaczką szpikową, możemy mu pomóc w walce z tą chorobą. W Lutym organizowana jest aukcja na rzecz tego chłopca w naszej szkole lecz dla was to w sumie nie istotne. Niedawno przeszedł przeszczep. Piszę tego posta ponieważ jest tu bardzo dużo ludzi i nawet jeżeli jedna osoba przekaże 1% swojego podatku albo jej rodzice to będzie już dla mnie wielka wygrana moralna. Więc jeżeli możecie pomóżcie Piotrusiowi i przekażcie swój jeden procent podatku na jego leczenie i opiekę, przepraszam, że to wszystko jest napisane chaotycznie lecz wpadłem na to dopiero teraz a jednak nie ma co zwlekać.

Jeżeli regulamin łamie w jakiś sposób regulamin proszę go usunąć lecz myślę, że ten post jest w szlachetnym celu, a was nic to nie kosztuje i nie czerpię z tego żadnych korzyści majątkowych

Link do strony poświęconej temu, dla zainteresowanych: https://www.facebook.com/PiotrJasinskiPomoc?fref=ts.

• 2 tygodnie później...