Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana maila czy da rade ?

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam nietypowy problem moje konto było zakładane tak dawno ,że nie pamiętam hasła do maila ani pytania do odzyskania hasła i chciałbym zmienić na nowego maila ponieważ wrazie kradzieży konta czy ewentualnej kary chce mieć informacje o tym co się dzieje z moim kontem. Czy napisanie do supportu pomoże ? Jak myślicie ? Konto jest moje w 100% tylko nie pamiętam tego nieszczęsnego maila . 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Pisz do tych u których masz założonego maila do którego hasła na znasz. Riot nie pomaga z tym problemem, sami ci napiszą to co ja tylko w trochę bardziej oficjalnym języku :D

Opublikowano

Jeśli konto jest w 100% twoje to na pewno bez problemu odpowiesz im na kilka pytań związane z kontem , po tej czynności bez problemu ci powinni zmienić .

Opublikowano

Nawet nie wiem w jakiej kategorii odzyskiwania konta odpada za dużo informacji typu ostatnie logowanie itp. no pp to napewno odpada. 

Edit: Może być? :

Witam, otóż mam pewien problem, postanowiłem sprawdzić na jakim mailu jest moje konto na którym aktualnie gram, niestety okazało się, że kompletnie nie pamiętam maila ani hasła do niego, chciałbym zmienić maila na takiego który będzie dla mnie pewny abym wiedział co się dzieje z moim kontem wraźie ewentualnej kary czy jakichś informacji, problemem jest to, że konto zostało założone na mailu z dzieciństwa dlatego go nie pamiętam, a też podczas zakładania tego konta miałem założonych kilka innych kont ponieważ nie mogłem nigdy zacząć gry na serio :) zamiast grać na jednym za każdym razem zaczynałem grę na nowo na nowym koncie hahah. Dlatego piszę z zapytaniem czy pomożecie mi w zmianie maila ? Zależy mi na tym koncie i byłbym bezpieczniejszy jako gracz posiadając maila do tego konta. Pozdrawiam. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...