Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol premium vs. Crackowany bol Finna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Moglby sie wypowiedziec ktos kto uzywa bola premium, czy dostal bana, ile czasu uzywa. Nie wiem czy warto wydawac te 10Euro na premium jesli po 2 dniach mnie zbanuja.

2. Czy ten Bol od Finna dziala normalnie bez zadnych bug splatow etc.?

Dam + za uzyteczne i sensowne odpowiedzi. Z gory dziekuje.

Opublikowano

Jedynym minusem crackowanego BoL'a jest to, że nie masz Vipa na forum, a co za tym idzie, nie mam świeżego dostępu do skryptów Vip. Ja jade na finnie + scrackowanym evade z s-develop.net

Opublikowano

Ale nie każdy skrypt vip na cracku działa poprawnie lub wgl działa, jest kilka mankamentów.

...................\/...................

Opublikowano

Lepszy moim zdaniem jest VIP. Wole zapłacić 10$ za miesiąc i mieć dostęp do wszystkich aktualnych skryptów.

Co do bana, ja używam już bola ponad rok i nadal nic nie dostałem ;) To zależy od tego czy osoba się kryje czy nie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytano, wgrałem sobie skrypt na kate do bola od finna, wszystko śmiga tylko uciążliwe jest klikanie "x" zeby zrobić combo. Nie da się tego na spację przestawić>?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytano, wgrałem sobie skrypt na kate do bola od finna, wszystko śmiga tylko uciążliwe jest klikanie "x" zeby zrobić combo. Nie da się tego na spację przestawić>?

Trzymasz shift, klikasz na tą opcje z bindem na X puszczasz shift i klikasz spacje.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Lepszy moim zdaniem jest VIP. Wole zapłacić 10$ za miesiąc i mieć dostęp do wszystkich aktualnych skryptów.

Co do bana, ja używam już bola ponad rok i nadal nic nie dostałem ;) To zależy od tego czy osoba się kryje czy nie.

Tu nie chodzi o krycie tylko inject.

@top

Imo finn lepszy bo masz dostep do paid skryptow ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A powie mi jeszcze ktos taka rzecz:

Zabijam miniona, podchodzi kolejny i postac sama go atakuje, klikam zeby poszla w bok i dalej bije poki go nie zabije. Jaka opcja jest za to odpowiedzialna? Wylaczalem chyba wszystko i nic nie pomoglo.

2. Jakie dodatkowe skrypty sa przydatne poza skryptem ma dana postac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...