Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z KD 34k Game Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeee,nietypowy problem-otóż dlaczego,tak na próbę wziąłem sobie kd'ka +9 witalności (28911) i w applytype0 1 i value 15k sobie dałem,tak na próbę bo w końcu kto bogatemu zabroni..No i git wszystko zrobilem przekonwertowalem do txt->/etc/rc.d->później start aleeeeee tak patrzeeee i nie ma żadnego bonu w sobie ten kd'ek jak był tak jest,i moje pytanie brzmi co trzeba zrobić rób co źle robię,Miśki drogie kurwicy dostaje wrecz bo mimo ze liczylem sie z tym to myslalem ze mi cos to pomozeeee alee nieeee ;_; (dokładniej zzrobilem sobie jeszcze item_proto_dump od mt2tools terenzo-liczylem sie z tym ze zamiast nazw bede mial id ale jebac to nie chcialo mi sie zmieniac gb123name na name i odwrotnie,chcialem zeby ten j****y kd;ek wchodzil do zbroi i działał,aleee nie i problem taki że nie wyświetla mi się bon w kd i nie wchodzi mi do zbroi 
+za pomoc: >

Opublikowano

Wchodzisz do item_proto szukasz jakiegoś kd np obrony +3 klikasz prawym kopiujesz jako INSERT wklejasz do notepad i robisz wszystko co chcesz zmień wartość bonusu i id przedmiotu. Odrazu będziesz miał, że wchodzi do zbroji itp :)

Opublikowano

Edytowałeś po stronie serwera, a po stronie clienta? 

KD da Ci bonus, ale go nie zobaczysz w opisie dopóki nie zmienisz :)

Opublikowano

Musisz dodać wpisy po stronie clienta (item_proto, item_desc itp. wszystko jest w locale\eth)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Edytowałeś po stronie serwera, a po stronie clienta? 

KD da Ci bonus, ale go nie zobaczysz w opisie dopóki nie zmienisz :)

Musisz dodać wpisy po stronie clienta (item_proto, item_desc itp. wszystko jest w locale\eth)

pany na uj mi te buty? Daleko mam opis czy zeby pisalo co mi to daje etc,moze byc to zwykla ikona bez opisu byleby mi weszla w broń/zbroje i dała bonus-a tak jak mowie wejsc nie chce.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...