Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Sfgame Potrzebna pomoc

DawidGT1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam próbuje założyć serwer Shakes&Fidget ale potrzebuje plików próbowałem z wieloma ale zawsze skutki były takie same

http://dawidgt.hostuj-gry.tk/

Wiem Hosting darmowy ale jak wypali to będzie na domenie skutki są takie ze cały czas mam czarny ekran i nic innego z wyjątkiem

All user (Licznik Graczy) Help fast podsyłać linki do plików nie będe kłamał że sam pisałem bo takie żeczy to nie dla mnie :D

Testowanie Paczki

1.Sf Full Script V 2.0

2.Pliki By Mateuszwoz

3.norbisf (stare i nowe)

4.pliki_sfgame_1_ (Wiem że stare)

5.pliki Server Files z e**p

Opublikowano

pliki konfiguruj ! , do skonfigurowania masz pliki req.php bądz request.php , dtoverride.php a także index.php w którym między innymi musisz określić ścieżkę dostepu do swf , a na koniec client_cfg

Opublikowano

­Na pewno masz źle ustawioną bazę (dokładnie passy). Wielkość liter ma znaczenie. Jeśli jednak masz na 100% dobrze, to podmień client_cfg.php z innych plików (wraz ze zmienionymi linkami). 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

pliki konfiguruj ! , do skonfigurowania masz pliki req.php bądz request.php , dtoverride.php a także index.php w którym między innymi musisz określić ścieżkę dostepu do swf , a na koniec client_cfg

Ale jak ?? nie wiem jestem początkującym 

Opublikowano

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...