Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego hostingu.

Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Doradzicie mi jaki hosting pod dedyka wykupić, bo nie wiem jakie wymagania potrzebuję.

Mój budżet to jakieś 100-150zł, więcej raczej nie dam rady.

Liczę na waszą pomoc, dzięki z góry ;p

Opublikowano

Polecam Ci w MicroVPS.pl kupić 2x VPS Fun i na 1 postawić Nginx, PHP a na 2 MySql.

Opublikowano

­Polecam ofertę exone.pl (nawet pierwszą ofertę). Na tym VPS możesz postawić serwer i na drugim vps (nawet z ovh) hosting od grafik ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Exone nie ma nic do zaoferowania, ma kosmiczne ceny w porównaniu do MicroVPS do tego ich serwery zresztą tak jak w OVH ledwo się uruchamiają.

OVH ma jedynie dobre dedyki, a ich VPSy ledwo co są w stanie się uruchomić. Overselling totalny.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDawidGT1337

Oferuję Ci za darmo hosting (200mb - więcej na sf nie potrzeba, mysql bez ograniczeń i bez limitu CPU) + domena .tk

w pakiecie pełna inwigilacja :)

Hejo

Opublikowano

No wiesz jak bym miał nowsze pliki to by mi dał hosting a mam już jego gila i jeszcze pare a i norbi wbiłem ci na ftp piczko i mam już wszyskie twoje pliki te nowe z portalem z is 

Spokojnie jeszcze zrobie poradnik :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...