Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] TroLLu

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Z powodów nudów piszę ten bezsensowny post. 

Pamiętam jakby to było wczoraj, bo w zasadzie to było wczoraj. Było ciepło, miły wiatr pieścił mnie. Było dobrze. Do czasu. W tamtym okresie, kiedy dostałem bana byłem kidem działu komputery. Ta ranga to był najgorszy pomysł w całym okresie pobytu na moim forum. Dzięki temu poznałem chcąc nie chcąc wiele osób. Między innymi była to użytkowniczka daretodream aka nyreen/neema, więcej nicków jej mnie jebie. Była, w zasadzie dalej jest to osoba która pod sufitem ma nie do końca ok. Dzięki niej poznałem wiele wspaniałych śmiesznych obrazków. Co ciekawe, nie wiem jak (nie interesuje mnie to) były tam śmieszne obrazki z wykorzystaniem twaszy zaragza. Jak wspomniałem wcześniej były one śmieszne, toteż chciałem się nimi podzielić z zaufanymi osobami. Tutaj moje zaufanie mnie zawiodło. Podzieliłem się tymi obrazkami z arko, exile aka g00d, niestety ten drugi sprzedał mnie sarze aka silcośtam dodając ją do pw. Co lepsza, gówno widziała (f5 na pw, wyjebałem zaraz jak się pojawiła, nie mogła NIC zobaczyć), niestety dzięki znajomością wpuściła szereg administracji oczywiście nieskłonnej do mej osoby (wyjebane). Dzięki samowolce która występuje w szeregach global moderacji zostałem zbanowany jedynie za to iż zaragz ma do mnie uraz razem z sarą, aktualnie mam na to wyjebane. Jednakże, moja decyzja dalej mnie boli. Dzięki cichemu jestem teraz kim jestem, stałem się nic wartościowym drugim dordem tego forum, a nie tak miało być, co próbowałem to zmienić przez kolejne miesiące, ale o tym w następnym akapicie. Wrócę jeszcze do bana. Notka dla moderatora:

Cała masa powodów. Idiota, troll, przerabianie czyichś zdjęć, publikowanie czyjegoś facebooka innym osobom, ciągłe próby wytykania błędów administracji, nie respektowanie hierarchii na forum, głupie zachowanie.

Nie powiem od kogo to mam, bo ja bez powodu nie sprzedaje. Przejdźmy do notki

Idiota: nie wiem czy idiota to osoba która pomaga w danym dziale jak potrafi jednocześnie wywołując bul dupy swoim neutralnym zachowaniem. Do dziś nie wiem czemu kółko masturbacyjne szymona/seby jest do mnie tak źle uprzedzone, także wyjebane w to. Nie wiem czy idiota potrafi wywołać bul dupy nie robiąc nic.

Przerabianie czyichś zdjęć: nazywajmy rzeczy po imieniu, to były obrazki z zaragza twaszą, a co do źródła obrazków zostało to wcześniej wyjaśnione.

Publikowanie czyjegoś facebooka: nie było żadnej publikacji, dwa, profil który podałem był bardzo łatwy do znalezienie, wystarczyło wrzucić pewien avatar pewnej użytkowniczki do googla i już go mamy, więc chyba chyba podanie rzeczy która jest powszechnie dostępna w internecie. Zresztą, podanie to 2 osobą tak bardzo zły jestem.

Ciągłe próby wytykania błędów administracji: głupota nie poparta dosłownie niczym, kiedy byłem kidem robiłem swoje i miałem gdzieś co administracja (uhm, Makin, bo nikogo na forum nie ma) robi z tym forum robi. Nie będe ukrywał, że przez ponad 2 miesiące to zrobiłem, ale czy to ma znaczenie? Chyba uzasadniona krytyka jest wskazana, no chyba, że macie to na co pracowaliście, nie wnikam.

Nie respektowanie hierarchii na forum: ten punkt powinien być zmieniony na "odmowa lizania dupy każdemu wyżej od niego", taka prawda. Nie wiem gdzie się objawią brak respektu dla czegoś na co ma się dokładnie gdzieś daleko głęboko gdzieś nie mając do kogokolwiek dosłownie nic.

Głupie zachowanie: proszę Mi wymienić głupie zachowanie w okresie od 1 czerwca 2015 roku do 6 maja 2015 roku głupie zachowania. Argument z dupy wyciągnięty.

Jak widać większość powodów jest wymyślona przez sebixa by mnie dosłownie udupić. Dlaczego Makin z tym nic nie zrobil pomimo kontaktu ze mną? Nie wiem, nie wnikam, napiszę odwołanie po raz kolejny, czasu mam wiele. 

Moją aktywność na forum nie wspominam źle, ale co mam robić kiedy człowiek jako jedyny z niewielu za swoją pomoc jest wyjebany na ryj z forum jedynie z powodu iż pewne osoby mają uraz do mnie, zresztą nie wiem dlaczego. Od 1 stycznia tego roku do dziś w dziale komputery na wszystkich kontach (a tych było wiele, z czego 3 ponad 500 postów) napisałem 3k rzetelnych pomocnych postów. Zostałem za to wyjebany na ryj z tego forum kilkukrotnie w tym roku. Nie mówię, że moja osoba jest idealna pod każdym względem, ale zdecydowanie więcej dobrego tutaj wprowadziła aniżeli zła. Moim zdaniem ban jest przesadzony został nadany przez jedną osobę bez żadnego skonsultowania się z "gorą' pomimo, że wtedy bądź co bądź coś na tym forum robiłem pożytecznego. Większość powodów, za które dostawałem bany w tym roku chyba została szukana na siłę, ale to jedynie mój punkt widzenia.

Chciałbym coś zrobić dobrego dla forum wzamian za unbana. Czas na punkt za który ponoć zostałem zbanowany: ciągłe próby wytykania błędów administracji. Pisałem jakieś 2/3 tygodnie temu do makina z powodu iż chciałbym poprowadzić redakcje lola, która oczywiście padła. Czas na narzekanie. Silcośtam, dawna liderka tejże redakcji, za zjebanie tejże redakcji dostaje kida działu z otwartymi rękami. Co lepsze, ja też startowałem raz na kida w tym roku, no i oczywiście zaragz jako jedną z wad wymienił podejście do redakcji. No ciekawe czy pisanie artykułów  i próbowanie postawienia członków redakcji na nogi, by zaczeli coś robić jest złym podejściem, ale przyjmowanie osób sobie bliskich mających gdzieś cała redakcje (co widać, redakcji już trochę nie ma) jest zajebistym podejściem do sprawy nic nie wnoszącym do sprawy apli na kida, ale u mnie to miejsce już miało. Tu widać jak pewnie osoby są uprzedzone co do niektórych. Szkoda, że potraficie już rozdawać stanowiska jedynie po znajomości. Zaraz mi polecicie maść na bul dupy, ale was zawiodę: już nie pomaga, jedynie co mi pomoże to jeszcze większe wyruchanie mnie w dupsko przez forum, dużo do tego nie brakuje. Wracając do początku, cała sytuacja nie była ok z mojej strony, fakt, ale powody bana (notka dla moda) to w większości bullshit nie poparty niczym. Nie chcę unbana z miejsca, chciałbym zrobić coś dobrego dla forum, bo funkcja forumowego dorda mnie nie zadowala, znacznie lepiej się czułem kiedy robiłem coś pożytecznego aniżeli trollowałem.

Moje dwa miesiące po banie podsumuję tak:

Ok. 10 kont, wszystkie z banem

Ok. 700 postów, większość to oczywiście pomoc w pc

Trollowanie mapy użytkowników, pouczanie debili w dziale pc

Wytykanie błędów administracji

Dalsze zasiewanie złej opinii wśród ludzi z sb 

Wyjebane

Dla tych bardzo zainteresowanych, pokaże wam reakcje do mej osoby w aplikacji na kida działu komputerów, jakie jest podejście do mnie, a jakie do innych

http://www.mpcforum.pl/topic/1412459-kidmodkomputery-ciasteczkomen/

http://www.mpcforum.pl/topic/1433116-kidmodelektronika-premul/

Po 3/4 dniach dopiero coś wiadomo, jak jest u mnie?

http://www.mpcforum.pl/topic/1383105-komputery-xj9/ 

Odpowiedź szybsza niż przeczytanie tekstu XDDD

Jeszcze jedna uwaga, proszę o rozpatrzenie jakiejś poważnej nie jednostronnej osoby, niech makin to dokończy czego na gg od 2 miesięcy nie potrafi. Nieważne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...