Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V problem techniczny - gta nie odpowiada

trojanek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą GTA V gdy odpalam grę jest wszystko ok ładuje się intro i tak dalej rozpoczynam misję 1. tzw. Prolog bodajże i tu jest problem, gdy już wysadze sejf wezmę hajs, zabije straznika wyważe drzwi łączące z garażem i jak otworzę bramę o garażu nadjeżdza policja i po pewnej chwili " GTA V nie odpowiada "

PS. Z początku myślałem że przyczyna leży w grafice lecz zaaktualizowałem sterownik dalej to samo, odpale jako admin nie pomaga. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Pierwsze i podstawowe pytanie - czy gra jest oryginalna?

Jak tak to czy za każdym razem problem występuje?

Odpalasz grę jako administrator?

Próbowałeś reinstall?

who cares?

Opublikowano

tak gra jest oryginalna problem występuje różnie bo raz odrazu jak podniosą się drzwi garażu a przed chwilą jak sprawdzałem to dopiero gdy juz prowadziłem samochodem.

PS. Z początku myślałem że przyczyna leży w grafice lecz zaaktualizowałem sterownik dalej to samo, odpale jako admin nie pomaga. Macie jakieś pomysły?

tak odpalałem, reinstal odpada zbyt długo to trwa, nie ma mnie nigdy przy kompie tyle czasu a jak juz chce zostawic znajdzie sie idiota w domu co mi lapka wylaczy ;d

Opublikowano

Tak, niby wszystko okej było. Jeszcze po próbuje może coś gdzieś znajdę na zagranicznych forach już tyle ich przestudiowałem i nic konkretnego. Jutro jak cos dam znac czy reinstal pomogl. Póki co proszę by temat został ;) może ktoś się znajdzie z podobnym problemem i go rozwiązał. :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...