Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft dla androidow?

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Lata nie grałem w Minecrafta. Ostatnio zobaczyłem, że mam jeszcze 170 zł na mineservie i pomyslalem zalozyc serwer. Watpie by zwykly serwer mogl sie teraz wybic. Ktos z was chcialbym zagrac na serwerze dedykowanym pod urzadzenia przenosne? To ma szanse wypalic? Wypowiedzcie sie na ten temat :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

­Hmmm... Tak szczerze, to może wypalić.

Chyba nie ma żadnego POLSKIEGO serwera MC PE. Chętnie bym zagrał, pod warunkiem żeby administracja była ogarnięta ;)

Opublikowano

Dobry pomysł sam chętnie zagram na takim serwerze, lecz nie oszukujmy się proste to nie będzie ! Więc nie zostało mi nic innego tylko czekać ;)

671411485514457941894.png

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry­, ale raczej marne szanse na wybicie się. Poza tym raczej nie będzie tam żadnych atrakcji, raczej nie wgrasz pluginów na MC PE :v

Opublikowano

Serwer raczej nie zrobi nie wiadomo jakiej furory, ponieważ mało osób ma minecrafta na urządzenia mobilne. Na pewno plusem rozgrywki na tej platformie byłby klient, do którego nie można wgrywać modyfikacji ułatwiających rozgrywkę np. nodus. Jednak sporym minusem jest fakt, że na taki serwer nie wgrasz żadnych pluginów co przekłada się na to, że będzie to zwykły survival. Osobiście jednak zagrałbym na takim serwerze, o ile byłbym posiadaczem Minecrafta PE.

Opublikowano

Dodam swoje 5 groszy , pomysł dobry a nawet bardzo dobry . @Kacki   warto wpierw pogrzebać w temacie a następnie się wypowiadać .

Jak widać nie można z góry przekreślać ciekawych pomysłów zaraz coś poklecę i opiszę co i jak .

Oficjalna strona projektu Mine-pe   https://forums.pocketmine.net   a tu są pluginy pod ten serwer https://forums.pocketmine.net/plugins/ . Powodzenia  z chęcią zagram :)    Pozdrawiam 716341430937406823659.png

Mało mam dzisiaj czasu ale będę drążył ten temat i w miarę starał się pomoc , jeśli Autor tematy będzie miał takie życzenie . Na chwile obecną wyniki krótkiego testu .

Link do Minecraft PE apka dla tych co nie posiadają jeszcze MC PE    http://www.apkhere.com/app/com.mojang.minecraftpe

502161430938750823659.jpeg

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...