Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 premium - kupno

Pr3stigio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Mam bf4 w zwykłej edycji, kolega namawia mnie na kupno premium i w związku z tym mam pytanie.

Jednocześnie chciałbym kupić bratu bf4 (oczywiście on się dołoży :D)

Czy jeżeli kupię BF4 Premium Edition to dostanę jeden kod czy dwa kody (jeden na bf4 i drugi na premium)?

Opublikowano

A pytanie odnosnie tego jak brzmi? Bo ci cos ucielo chyba wypowiedz ;)

Ojej, przepraszam :/ Pisałem z telefonu i to pewnie jakiś błąd.

Opublikowano

Ok, co do pytania to jest tak, ze majac juz zwyklego bf'a i chcac go upgradowac do premium to musisz kupic specjalny pakiet ku temu. Bo sa dwa typy premium - jeden normalny dla osob ktore w ogole nie posiadaja bf'a, a drugi dla tych ktorzy maja tylko wersje premium. Nie pamietam juz ktory z nich jak sie dokladnie nazywal, a nie mam jak teraz tego sprawdzic.

Tak czy siak kupujac normalne premium to nie dostaniesz dwoch kodow oddzielnie. Wiec musisz tutaj kupic osobny pakiet dla siebie i osobnego bfa dla brata.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc :D

Tu jest okładka BF4 premium (bez samego BFa):

premium-membership-2.jpg?v=1405727469480

A tu jest okładka BF4 Premium Edition (z grą):

premium-edition-2.jpg?v=1405727469480rc4

Opublikowano

Tego co masz bez premium daj bratu, a stwórz sobie nowe konto i tam zainstaluj dla siebie premium edition. 

Albo kupujesz do swojego BFa i konta droższe samo premium i instalujesz.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A ja bym chciała wiedzieć co innego, też lekki związek z tematem. Czy warto kupić Premium ? Nie gram na PC tylko Xbox 360 wbiłam 120 poziom i ani razu Premium nie kupiłam, czy warto ? Wiem, że na Xbox-a nie jest drogi, a podobno skrzyni więcej się dostaje i ogólnie lepsze itemy.

Opublikowano

A ja bym chciała wiedzieć co innego, też lekki związek z tematem. Czy warto kupić Premium ? Nie gram na PC tylko Xbox 360 wbiłam 120 poziom i ani razu Premium nie kupiłam, czy warto ? Wiem, że na Xbox-a nie jest drogi, a podobno skrzyni więcej się dostaje i ogólnie lepsze itemy.

Trzeba zwrócić uwagę na to, że na mapach z dlc gra mniej osób. Ja ma również premium, tylko, że na pc i jestem bardzo zadowolony. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

To fakt, szczegolnie ze w bf 4 gra juz tylko 18% graczy, ktorzy kupili gre. Coraz mniej jest osob na serwerach, nawet tych z normalnych map.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

ja różnicy nie widzę, bo np na Xboxie gra bardzo dużo graczy i to na każdej mapie, ale znienawidzona mapa przeze mnie to ->

Głównie dlatego, że gram Sniperem nie ma otwartych "Pól" na których można się skryć. Nie mówię że gram jak naprawdę Perfect Pani Sniper, ale też kiepsko nie gram ;).

Opublikowano

ja różnicy nie widzę, bo np na Xboxie gra bardzo dużo graczy i to na każdej mapie, ale znienawidzona mapa przeze mnie to ->

Głównie dlatego, że gram Sniperem nie ma otwartych "Pól" na których można się skryć. Nie mówię że gram jak naprawdę Perfect Pani Sniper, ale też kiepsko nie gram ;).

Kup premium- idz na zatoke omanska lub park lumpini, propaganda- wielkie mapy- premium daje tylko extra noże, camo, bronie te same(można kupić same 5 dlc i mieć je). Oczywiście na początek unlock deagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...