Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zacząć grę od nowa?

BaRteKbrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :) 

Mam pytanie, czy warto zacząć grać od 0 w Aiona ? Nie miałem dotąd stycznośći z tą grą i tu moje pytanie, dużo ludzi na chwilę obecną gra w ten tytuł :) ?

Opublikowano

Owszem, dużo ludzi gra w aiona. Czy warto zagrać? Zawsze jakaś rozrywka na kilka miesięcy-> zanim wbijesz 65 lvl, zbierzesz set i wszystko ogarniesz ;D

A w ogóle to już chyba były takie tematy.

Opublikowano

Jeśli zabierasz się za Aiona, to polecam z przyjaciółmi. Samemu zanudzisz się na śmierć. Obecnie gram na Nexusie, bardzo przyjemny serwer ;) Nie za mało, nie za dużo osób. Większość na tym forum poleci Ci pewnie Barusa. Ja jednak uważam, że warto poznawać języki i różnych ludzi, a Barus nie cieszy się dobrą sławą niestety. 

Opublikowano

Lepszy Barus niz Zubab! (turecki serwer)

dużo Polaków gra jeszcze na Nexusie, Spatalosie i Perento

Opublikowano

Ja osobiście polecam zacząć grać. Gra stale się rozwija, niektóre z zapowiedzianych nowości już weszły w życie, a na inne jeszcze czekamy.

Graczy ostatniego czasu dosyć sporo przybyło, a takie przynajmniej odnoszę wrażenie.

Ogólnie w grze jest coraz łatwiej (misje dzienne na ceranitowe medale, bezpośredni teleport z dowolnego miejsca?), więc nowi gracze nie mogą narzekać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jednak na set end game PvP trzeba zbierac dalej rok?

Masz 150 tak naprawdę darmowych medali za 3 misje dzienne w Akaron, więc to na pewno będzie pomocne na początku.

Opublikowano

Masz 150 tak naprawdę darmowych medali za 3 misje dzienne w Akaron, więc to na pewno będzie pomocne na początku.

Możesz przybliżyć coś na ten temat ? 

Nie Polecam zaczynać od zera być może będzie warto zacząć jak wyjdzie nowa klasa barda.

A propo, jaką klase polecisz :) ?

Opublikowano

Możesz przybliżyć coś na ten temat ? 

Mówię o tych medalach http://www.mpcforum.pl/topic/1310648-ceranitowe-medale-sposoby-na-ich-zdobycie/

Są potrzebne do kupienia najlepszego już setu do pvp. W tamtym poradniku wypisałam wszystkie sposoby ich zdobycia, zaktualizuję go jeszcze o ostatnie zmiany, czyli właśnie te dzienne misje. Dzięki trzem dziennym misjom (każdą możesz wykonać 50 razy), polegającym na zabiciu 12 mobów, dostajesz łącznie 150 medali, co pozwala na zakupienie np. 3 elementów setu: butów, rękawic, naramienników lub broni za bodajże 147 medali.

Dzięki temu o wiele łatwiej jest nazbierać medale na set pvp.

Opublikowano

Ty albo masz polską wersje albo nigdy nie robiłaś tych questów. Te questy są weekly ( 3 medale na tydzień )

Opublikowano

Ty albo masz polską wersje albo nigdy nie robiłaś tych questów. Te questy są weekly ( 3 medale na tydzień )

<_<

RduhHSI.jpg

DAILY oznacza dzienne, co daje 21 medali tygodniowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...