Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można się połączyć z chatem

ADAMIGO12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś tygodnia nie mogę nie łączyć z chatem, działa mi tylko gdy otwieram kilka kart na raz w przeglądarce, chociaż i to ostatnio przestało działać. Próbowałem już rozłączać z internetem, klikac w odnow polaczenia i podłączyć internet i znowu połączyć ale nic.

Dodam że z programem HotSpot Shield chat łączy się bez problemu.Ale w tedy mi wolniej internet chodzi

Opublikowano

Skoro łączy ci z programem który zmienia ci ip wina jest ze strony dostawcy internetu najwidoczniej ci blokuje tą opcję 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Mam internet z Play.Wiadomo modem, no ale tak nagle by zablokowało ? i tylko lola ? Da się to jakoś naprawić ?

Opublikowano

Spróbuj wyłaczyć i włączyc karte sieciową przed zalogowaniem się do gry, ja mam np. taki problem że wyszukuje mi 2 sieci (WTF), i nie mogę się połączyć z większością stron oraz zalogować do gier. Po restarcie karty sieciowej wyszukuje już tylko 1 i problem ustaje.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Wyłącz zaporę i dodaj lola jako wyjątek.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Nowicjusz
Opublikowano

1. Wyłącz internet.
2. Kliknij kilka razy guzik odnów połączenie.
3. Włącz internet.
4. Kliknij znów guzik odnów połączenie. Powinno działać. 

Spróbuj tak zrobić

Nowicjusz
Opublikowano

Wejdź w Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Skrót usługi > PPM na Pomoc IP i klikasz zatrzymaj.

Jak Ci to nie pomoże, to już nie wiem.

Opublikowano

Spróbuj zmienić datę i godzinę na późniejszą (w ustawieniach komputera) i wtedy włącz LOL'a. Później możesz zmienić z powrotem na właściwą datę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...