Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernCraft

HeroGraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, chociaz serwer ma potencjał i wydaje sie byc na dobrej drodze rozwoju, slaba prezentacja ogranicza liczbe graczy. Polecam wiekszy opis i kilka screenow.

images.jpg

Opublikowano

mam nadzieje że server będzie fajny a nawet zaje**sty ;) pobieram paczkę, jak ogarnę server to napiszę opinię POZYTYWNĄ ponieważ mało jest polskich serverów na modach

# myliłem się, paczka zajmuje 200MB do pobrania i 300MB po wypakowaniu więc myślałem że będzie 100+ modów a tu lipa ;/ 19 modów

Opublikowano

@topic

Serwer nawet nawet lecz brakuje duzo modow typu: AE, Extra Utilities etc. Jesli dodaliscie IC2 to czemu nie reszte?

Na spawnie jest ten test wtyczki. Powinienem widziec bialy ekran a widze czarny; jest to ok czy nie?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jest to open beta, mody beda dodawane w czasie, cierpliwosc jest kluczem do spokoju, nie jestem pewny czy tak mowia :).
Co do tej wtyczki, czarny ekran? podeslij mi ss'a bo z tym akurat sie nie spotkalem
[email protected] < Moj email, wyslij ss'a

Opublikowano

Tak wszystko powklejałam. Albo ja jestem ułomna, albo co, ale nie chce się odpalić wgl minecraft. 

Otworzyłam minecraft, uruchomiłam pod wersje 1.6.4 żeby się pliki pobrały, zamknęłam minecrafta i wkleiłam .minecraft i mod odpowiednio. Uruchamiam minecraft ponownie, wybieram Forge, wciskam Play i nie otwiera się gra. Coś zrobiłam źle?

Opublikowano

Oj grzesiu grzesiu ty i serwer? Z tego co pamiętam to zawsze prosiłeś o vipa u mnie na serwie a tu sam serwa zrobiłeś lecz prezka nie powala 19 modów tez mało według mnie pierw powinna być gotowa paczka potem start.

@Darilan jak chcesz ja ci mogę pomóc pisz na pw.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

@ZadusznyMPC

Ooo, zaduszny, witam serdecznie, to bylo kiedys. Za ten czas otwierałem już setki serwerów ;3
Co do malej ilosci modow, serwer bedzie aktualizowany (mody itp itd) bo to jest dopiero open beta

Opublikowano

Nie no 19 mod i 285 mb nien no nie wbije nie mam czasu­

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

@xNiebiesky

Tak duzo bo to jest cale .minecraft, a mody beda dodawane, teraz juz serwer off tymczasowo bo pracuje nad tym zeby wgrac Galactic Crafta ;3

Open Beta, przypominam

Opublikowano

"tak dużo bo to całe .minecraft" HAHAHAHAHA a w środku były jakieś biblioteki .dll po 20MB. minecraft bez modów zajmuje około 50MB, same mody w tej paczce to 15MB reszta to niewiadomo jaki SYF

Opublikowano

"gdyby nie te biblioteki to by ci nie dzialal mod na przegladanie neta w m" pytanie: PO CO MI PRZEGLĄDARKA INTERNETOWA W MINECRAFCIE ? i plugin żeby to działało zajmuje 200MB ? <:

Opublikowano

Jak się nie odpalało tak się nie odpala. Nie rozumiem też dlaczego po podmianie plików wylogowuje mnie z mojego konta mc w launcherze? Cóż nie pogram z wami niestety

Opublikowano

@GoRecordUpload , na stronie serwera, jest wszystko do pobrania, gdy dodajemy mod, informujemy o tym i wgrywamy linka na strone. GalacticCrafta pobierasz, wypakowujesz do mods.

@CrosRoad112 , to uzylem miedzy innymi do muzyki na respie, straganach, i ogolnie to jest fajne, a ten caly mod nie zajmuje 200 mb, 200 mb troche wiecej zajmuje cala paczka minecrafta, nie podoba sie? nie graj
@Darilan , to wez uzyj Shinigma Launcher, paczka jest robiona z niego, albo usun pliki odpowiedzialne za profile, nicki itp itd, pliki od launchera, ale ja bym nie kombinowal tylko uzyl shinigma launcher, ja go uzywam.

A i uwaga, wyniki glosowania beda 19 maja, wiec usuniemy wtedy to co wybraliscie, narazie glosowaly 2 osoby ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga, serwer zostal wylaczony z powodu braku graczy, nie grailiscie wiec zostal usuniety.
odswiezam by kazdy zobaczyl ta informacje
@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...