Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bol'em Nulled.io

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, gdy w bolu jest zakładka "search scripts" i tam wybieram i klikam download potem wchodzę w zakładkę " Bol mods" i tam zaznaczam wyskakuje mi okienko: " Failed to download " . I teraz pytanie co zrobić, żeby to działało???

Opublikowano

Raczej nie da rady. Znajdz te skrypty które tam są i dodaj ręcznie do custom scripts.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Ok, a jeszcze takie pytanie. Jakies skrypty do omijania skilli itp nie do postaci tylko takie ogólne. Skad moge je wziasc do bola od finna ?

Opublikowano

@MCDiaxowy Też mam ten sam problem więc dlatego czekam aż zaktualizuje BoL'a dla Free user'ów :) Niby miał być już zaktualizowany 5/5/2015. Ale Spudgy ciągle offline...więc nic tylko uzdrowić się w cierpliwość i czekać :D 

bPF1HEU.png

Opublikowano

@MCDiaxowy Też mam ten sam problem więc dlatego czekam aż zaktualizuje BoL'a dla Free user'ów :) Niby miał być już zaktualizowany 5/5/2015. Ale Spudgy ciągle offline...więc nic tylko uzdrowić się w cierpliwość i czekać :D 

A kiedy będzie dla free?

Opublikowano

Mam kilka skryptów między innymi iAram+voliBot świetnie działa tylko itemy troszke złe kupuje ;P (wczoraj miałem 10 poziom dziś już po woli 17) Działający SAC:R, shadow vayne, DravenFantastik, Caitlyn TiS, BioZed R, 2 sktrypty do Syndry (nie testowałem jeszcze ;P) działające Evadee, princeView oraz darmowego vipa ;) wystarczy injector do bol'a ;) Jeśli ktoś chce pw (dam pierwszym 2 osobą gdyż nie chce by bol zauważył tego buga w vip'ie) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...