Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dt. bazy MySQL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym, aby mi ktoś przedstawił jak mam wgrać do MySQL pliki od strony Derina. Mianowicie stronę sobie już wgrałem, ale są w paczce również pliki, które należy wpakować do MySQL, dlatego proszę o małą pomoc w jaki sposób należy te pliki tam wgrać.

Daje limity! :)

Opublikowano

Okej, dzięki. Jeszcze 1 pytanko. Mianowicie, dlaczego gdy chce się zalogować na konto na stronie, to piszesz, że nieprawidłowe dane ? Wszystkie dane podaje prawidłowe, a zalogować się nie mogę. Ktoś coś poradzi ? :/

Opublikowano

Okej, dzięki. Jeszcze 1 pytanko. Mianowicie, dlaczego gdy chce się zalogować na konto na stronie, to piszesz, że nieprawidłowe dane ? Wszystkie dane podaje prawidłowe, a zalogować się nie mogę. Ktoś coś poradzi ? :/

pamiętam jak kiedyś sprawdzałem tą stronę to też miałem taki błąd. widocznie coś nie tak w kodzie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

To co mam zrobić ? Podeślę ktoś poprawną stronę ? :P Daje limity przed tydzień. :3

Udało mi się to naprawić, natomiast wydaje mi się, że strasznie "ubogi" mam panel gracza na stronie. Może mi ktoś powiedzieć jakie funkcje ma ten panel Derina ? I jeszcze jedno pytanko. Mianowicie, jaki będzie powód, że wszystkie configi itd ustawiłem poprawnie, a nawet jak maszyna jest włączona, to CH1, i logowanie pokazuje OFF ? :/

Opublikowano

Wklej kod z pliku konfiguracyjnego (config.php) jeżeli takowy istnieje(nie wiem dokładnie jak wygląda ta strona).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...