Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Nie można wsiąść na rowery.

Młody11cvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem jest taki że nie mogę wsiąść na żaden rower... Z motorami wszystko śmiga. Sprawa wygląda tak, że podczas ciskania F podbiega do roweru i już prawie siada, ale animka się zatrzymuję i nic nie mogę zrobić, naciśniecie spacji [skok] odcina animke i można normalnie grać... Chciałbym pojeździć na rowerze, jakieś propozycje? 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Ile mam czekać mniej więcej? raz mi się udalo, podczas misji [jakieś skoki spadochronowe - kliknąlem f i do razu wszedł...]

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Witam, mój problem jest taki że nie mogę wsiąść na żaden rower... Z motorami wszystko śmiga. Sprawa wygląda tak, że podczas ciskania F podbiega do roweru i już prawie siada, ale animka się zatrzymuję i nic nie mogę zrobić, naciśniecie spacji [skok] odcina animke i można normalnie grać... Chciałbym pojeździć na rowerze, jakieś propozycje? 

Czy gra jest oryginalna?

Identyczny problem miał mój znajomy kiedy grał na nielegalnej kopii gry(i wielu innych graczy z nielegalnymi kopiami).

Jeżeli gra jest oryginalna jeśli jest na Steam to "Sprawdź spójność plików" - być może czegoś brakuje lub coś jest uszkodzone.

Jeżeli masz wersje pudełkową lub na Social Club - musisz spróbować odinstalować grę i zainstalować na nowo - albo z płyt albo pobrać (jak Ci szybciej).

5gubmKI.png

Opublikowano

Owszem, oryginalna... Nie wiem co robić, wyższe sposoby nie działają tak samo z steam...

Opublikowano

Brak jakichkolwiek modyfikacji. Gra jest czyściutka. :)

Gość Ramzes.
Opublikowano

Miałem dziś tak samo z samochodami, ale po paru minutach mogłem już normalnie wchodzić.

Opublikowano

Refresh. Jakieś sugestie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...