Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

O sobie:

____________________________________________________________________________________________________

Witam nazywam się Mateusz mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości zwanej Dzierżoniów, która znajduję

się na Dolnym Śląsku. Interesuję się serwerami metin2, sportem, dziewczynami, rapem. Jestem osobą

opanowaną, spokojną, odpowiedzialną, pomocną. Potrafię dogadać się z każdą osobą, mam wysokie poczucie humoru,

jeśli się za coś zabiorę nie odejdę od tego jeśli tego nie zrobię. Nie jestem stronniczy, nie ulegam

emocją, unikam niepotrzebnych problemów. Lubię pracę w zespole.

Doświadczenie:

____________________________________________________________________________________________________

Nie będę pisał jak każdy że w grę Metin2 gram tyle i tyle bo to raczej nie jest doświadczenie na daną posadę. Doświadczenie jeśli chodzi o administratora gry mam wysoką, byłem administratorem na nie jednym nie dwóch nie 3 serwerach lecz były to hamachi, ale ludzie z którymi współpracowałem i gracze nigdy nie mogli na mnie narzekać. W ostatnim czasie posiadałem nawet swój projekt który tworzyłem razem z kolegą któremu się to znudziło tutaj daje link do zapowiedzi :  http://www.mpcforum.pl/topic/1404846-zapowied%c5%BA-casidiemt2/tak wiem, jest to gotowiec na podstawie lastivi s2, lecz sporo zostało zmienione,dodane. Byłem też administratorem na serwerze dedykowanym Taveria.eu, lecz na 1 odsłonie bo było ich kilka. Z przyczyn że głównego administratora serwera interesowały tylko pieniądze z serwera a nie serwer, to w prosty sposób serwer upadł. Co tu się więcej rozpisywać, jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć czego tu nie ma wystarczy napisać.

Dlaczego Akurat Ja?

Uważam że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko gdyż:

-posiadam sporą ilość wolnego czasu (minimalnie 5h dziennie)

-mam wystarczającą wiedzę o komendach, pracy na serwerze

-staram się odpisywać na każde prywatne wiadomości w grze jak i na forum

-zawsze znajdę czas aby pomóc graczom jeżeli mają jakiś problem

-posiadam wszystkie sprzęty, programy do porozumiewania się 

-każdego gracza traktuję równo (nie patrzę na to czy kogoś znam czy też nie, gracz to gracz)

Napisz a na pewno nie pożałujesz.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum

- GG: 1522507

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Oczywiście polecam Veti'ego. Sumiennie i rzetelnie wypełnia swoje obowiązki. Można na nim polegać oraz darzyć zaufaniem. Prawilny ziomek krótko mówiąc. :D

Opublikowano

Oczywiście polecam Veti'ego. Sumiennie i rzetelnie wypełnia swoje obowiązki. Można na nim polegać oraz darzyć zaufaniem. Prawilny ziomek krótko mówiąc. :D

dziekuje misiaczku :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

NIE POLECAM ZOBACZ DLACZEGO!

|

|

|

|

|

Bo k***a polecam xD osoba z poczuciem humoru, pracowita, sumienna, potrafi utrzymać dobry kontakt z graczami + NOLIFE

Opublikowano

Polecam tego Pana, ogarnia, nie opierdala się, potrafi pracować w grupie :)

NIE POLECAM ZOBACZ DLACZEGO!

|

|

|

|

|

Bo k***a polecam xD osoba z poczuciem humoru, pracowita, sumienna, potrafi utrzymać dobry kontakt z graczami + NOLIFE

często tam jeździłem do babci :D polecam

Dziękuje wam za dobre słowo na mój temat 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

­Powodzenia życzę. Zmień czconkę bo jest nie czytelna.

dziękuje 

Za duża sygnatura.

Gość Lajk™
Opublikowano

Noo w sumie to polecam Vetitiego, spoko ludź i mam nadzieje może uda mi się z nim kiedyś popracować :D

Popraw ten niebieski kolor bo oczy męczy :v­

Opublikowano

Noo w sumie to polecam Vetitiego, spoko ludź i mam nadzieje może uda mi się z nim kiedyś popracować :D

Popraw ten niebieski kolor bo oczy męczy :v­

okok zaraz zmienie xD

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam tak średnio.  Potrafi współpracować z grupą,wykonuje swoje obowiązki. Nie biega po m1 jak opętany i pomaga innym z chęcią

Ale. Przeklina na TS byłem z nim  w team raz i wiem ;_:. Może i dla beki ale przeklina, Jako gracz przed dostaniem sie na GM cheatował na Wait Hack'u co jest potwierdzone i to doświadczenie tylko z hamachi.

Miałem z nim styczność w team jak pisałem więc neutralnie Jego osobe polecam.

Opublikowano

Polecam tak średnio.  Potrafi współpracować z grupą,wykonuje swoje obowiązki. Nie biega po m1 jak opętany i pomaga innym z chęcią

Ale. Przeklina na TS byłem z nim  w team raz i wiem ;_:. Może i dla beki ale przeklina, Jako gracz przed dostaniem sie na GM cheatował na Wait Hack'u co jest potwierdzone i to doświadczenie tylko z hamachi.

Miałem z nim styczność w team jak pisałem więc neutralnie Jego osobe polecam.

to wh to nie będę tłumaczył 3781923712361273 razy o co w tym chodziło, co do przeklinania jeżeli osoby są lajtowo nastawione do sprawy to ja też taki jestem, zresztą co się będę

Za duża sygnatura.

Opublikowano

F5 :D

przestań mi to odświeżać ...

nadal aktualne 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...