Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy gracze Terrari. Chciałbym kupić Terrarie na Xbox 360 i potrzebuje waszej pomocy. Mam na ten temat kilka pytań:

1) Czy sterowanie na Xbox jest przyjemne?

2) Czy aktualna wersja Terrari jest dobrze rozwinięta?

3) Czy jest możliwość gry multiplayer?

I oczywiście prosiłbym o wasze opinie. Z góry dzięki za odpowiedzi :)

„Za dwadzieścia lat będziesz bardziej rozczarowany rzeczami, których nie zrobiłeś, niż te, których dokonałeś. Więc odwiąż liny. Opuść bezpieczną przystań. Złap wiatry w żagle. Poznawaj. Śnij. Odkrywaj.”

thegamescolo.png

https://www.youtube.com/channel/UC7oVqdgxFnEWkutgOkY4uDw/feed?view_as=public

Daj suba! ;)

Opublikowano

1) Przyjemność zależy tylko i wyłącznie od użytkownika. To od niego zależy jak wygodniej mu się gra. Oczywiście nie ma tutaj porównania co do PC czyli myszki i klawy.

2) Każda wersja jest dobrze rozwinięta.

3) Opcja gry MP jest dostępna na każdej platformie.

Osobiście polecam grać na PC ze względów na lepsze sterowanie itp. Lecz jest to tylko i wyłącznie moje zdanie :)

Być może są fanatycy padów którzy wymiatają nimi jak na zwykłej myszce i klawiaturze ale ja do nich nie należę ;P

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Multiplayer jest tylko lokalny poprzez split screen (HD only).

Gra jest już kompletna i ma cały planowany kontent, choć co prawda różni się od pecetowej wersji, szczególnie w późniejszej fazie gry. Sama ilość kontentu jest porównywalna.

Co do sterowania, to już jest sprawa preferencji i przyzwyczajenia. Jeśli nie przeszkadza Ci granie w Call of Duty lub coś podobnego na padzie to nie będziesz miał również problemu z Terrarią. Twórcy dołożyli wszelkich starań aby dostosować grę do gry na padzie, to samo tyczy się wersji mobilnych. Osobiście pada używam jedynie do gier retro gdzie są strzałki, 2 przyciski i pauza, a granie w cokolwiek bardziej skomplikowanego jest dla mnie męczarnią - zarówno najnowsze FPS jak i dwuwymiarowa Terraria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...