Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM i serwer HARD?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moje pytanie brzmi :

Czy sura BM poradzi sobie na serwerze typu HARD? Czy ciężko będzie się expić? Albo czy sura WP da radę w pvp w późniejszej fazie gry?

Opublikowano

Sura bm jak wiadomo jest to postać typowo pod pvp a jak to na serwerach hard ciężko o full abs i dlatego sura bm najlepiej nadaje się do pojedynków. Nie ma co się oszukiwać ale sura bm nie poradzi sobie tak samo z expem i biciem metinów jak sura wp. Dla mnie sura bm ma szanse przetrwać na serwerach hard. Ochronka daje surze dosyć dobre absy ale wiadomo nic nie zastąpi ostrza i strachu na surze wp. Myślę, że sura wp z dobrym ekwipunkiem też nie miała by problemu pokonać wojownika w pvp a nawet surze bm może stwarzać duże zagrożenie. Wszystko zależy od twojego stylu gry i w jakiej postaci czujesz się pewniej.

Opublikowano

Sura wp na max lvlu wymiata w pvp :) Tyle ze moim zdaniem jest to okropnie nudna postać.

Sam gam BM na hardzie i póki co do 54lvla poszlo calkiem gladko, wystarczy wbić na pierwsze m ochronkę i ogniste :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

z expem jest nie najgorzej aczkolwiek w porownaniu do WP przy expie jest duza różnica

mimo to warto się pomeczyć wtedy gra staje się atrakcyjniejsza :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­BM daje rade na hardach, sam grałem i muszę przyznać, że git się gra. Co prawda, pvp cięższe niż na PL'u ale było git. Dużym minusem jest, że na hardzie każdy bonuje się pod magie. 

Opublikowano

­Expić dasz radę będzie trochę ciężej niż WP'kiem, ale warto sprawdzić swoje umiejętnośći na tej postaći.

­

QufL90L.png

Opublikowano

Myślę że z expieniem na tej postaci możesz sobie nie poradzić lub się szybko zniechęcić. Jest to ciężka postać do wyexpienia za to w pvp radzi sobie idealnie. Jeżeli na serwerze na którym grasz występują zmianki skilli za jakąś tam cene to możesz wyexpić wp a przy max lvl'u zmienić na BM do pvp.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Da się grać ale jak wiadomo nie jest łatwo więc lepiej zagrać surą wp a potem sb wyexpić BMa lub przełożyć eq, bo jak wiadomo BMem jest trudniej zarabiać niż wp ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...