Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Administratorów] Teamspeak 3 - poszukiwana osoba do prowadzenia

Ashemir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zainteresowanych.

Prawdopodobnie jest to mój pierwszy post na tym forum, ale do rzeczy.

Poszukuje osoby chętne do poprowadzenia serwera Teamspeak. Serwer jest totalnie pusty, sporadycznie przesiadują na nim kilku moich znajomych, i dla nich został stworzony. Postanowiłem serwer rozkręcić, ponieważ marnuje się ciężko przezemnie zdobyta licencja non-profit (512 slotów). 

Jak wcześniej zaznaczyłem szukam osoby chętne do prowadzenia, ale zastrzegam sobie żeby to były osoby słowne i odpowiedzialne (wiek nie gra dla mnie roli). Jestem otwarty bardzo na propozycje,, może to być radio, może to być serwer dla graczy. 

Ze swojej strony udostępniam serwer i administracje od strony systemu operacyjnego oraz miejsce na treści, od chętnych oczekuję chęci do pracy oraz profesjonalizmu (mam tu na myśli podejścia do spraw związanych z ochroną praw, czułością na sprawy związane z bezpieczeństwem i prawem w sieci). Reszta jest do obgadania.

Jak napisałem jestem otwarty na propozycje. Dodatkowo jeśli ktoś chce prowadzić instancje z mniejszą ilością slotów, to jak najbardziej wszystko w ramach licencji non-profit.

Jeśli ktoś będzie chętny i uczciwy, to zapraszam do kontaktów podam wszelkie informacje. Z przyczyn bezpieczeństwa nie podaje adresu serwera tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...