Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xinteria

Erazin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

72915307571944181377.png

Chciałbym zaprosić was na nasz serwerarrow-10x10.png EasyHC, który jest Dobrze Zbudowany pod względem nowości oraz wydajności.

92586196005849859927.png

<<◘○◘>> Adres IP: Xinteria.pl 

<<◘○◘>> Sloty : Na Start 350 Jeżeli będzie duże zainteresowanie server'em Nastąpi Zmiana Do 500-1000.

<<◘○◘>> Wersja : 1.7.2

<<◘○◘>> Wejście : Premium/No-Premium

33243440943767854224.png

Na naszym Servie Znajdziecie Wszystkie potrzebne Skrypty/Pluginy które urozmaicą grę graczom na naszym servie

Pluginy są autorskie LECZ NIE WSZYSTKIE.

67051681299434909502.png

Kontakt na naszym z naszą załogą możecie złapać za pomocą emaila podanego niżej oraz Server'owego TeamSpeak3

Email:[email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

18081367635636069763.png

Erazin

Główny Założyciel Servera. Administrator Różnych Server'ów Różnych Gier Tibia/CsGo/

Posiadający Umiejętności c++.

Potrafi dobrze dogadać się z graczami Oraz Spokojnie Podchodzi do Sprawy jeżeli ktoś jest wyrozumiały.

mati770ka

Programista na Serwerze.

PragneDemonZla

Osoba Odpowiedzialna Za reklamę jak i Pomoc Graczom Na Ts3. Łatwo go zdenerwować jednak potrafi utrzymać Kulturę na wysokim Poziomie ;).Jest też osobą do Niszczenia Cziter"ów :D !

Zdjęcia z serwera zostaną dodane wkrótce  ;).

Opublikowano

Wszedłem na serwer pomimo małej ilości opisu oraz braku screenów. Niestety, tak jak się spodziewałem nie przypadł mi do gustu. Jest bardzo mało graczy, mapa nie wygląda ciekawie, jest wielki nieporządek. Do tego czasem lagi mocno zacinają. Gdyby administracja troche nad tym popracowała byłoby ok.

images.jpg

Opublikowano

Start Przełożony na niedziele z powodu  Problemów z maszyną oraz Dedykowanią.

Start Niedziela Godzina 17:30

Opublikowano

Boże, kolejny (izihc) w ogóle, co to za tryb? Jakiś skończony idiota to wymyślił, i teraz dzieciaki robią tego typu serwerów multum, nie wiem po chu..., serwer robiony na szybko, zero pomysłu, nie podoba mi się, i nie polecam.

Opublikowano

@adrianszn Mało interesuje Mnie twój Post Po Sprawdzeniu Twojego Profilu   ;) 13 letnie Gó*** Które Hejtuje Każdy Server dziękuje Pogadane ;)

"13-letnie" no brawo, widać jak bardzo potrafisz znieść krytykę, chcesz to możemy pogadać, na temat twojego, "miernego" serwera na skype, lub innym komunikatorze, i sam ocenisz czy mam podany przez ciebie wiek, ja tylko wyraziłem swoją opinię, słabym jesteś gospodarzem skoro, nie potrafisz przyjąć krytyki, i wynieść z niej cennych uwag które ulepszą twój serwer, nie będę cię tutaj osądzał i zgadywał ile masz lat, ale z pewnością więcej od ciebie.

Opublikowano

@adrianszn Po prostu patrzę na twoje posty które większość  Dotyczy Krytykowania Server'ów ;)

"większość", ale nie wszystkie, nie lubię hejtowania, ale 90% serwerów to (EasyHC), to co ja mam oceniać? Skłaniam ludzi hejtowaniem, by zmienili swoje podejście, i uruchomili szare komórki, by wymyślić jakiś oryginalny serwer, a nie ciągle powtarzać się, to samo tyczy się twojego serwera.

@Erazin "Krytyki Mnie Nie ruszają", zacząłeś mnie wyzywać po tym jak skrytykowałem twój serwer, "Potrafi dobrze dogadać się z graczami Oraz Spokojnie Podchodzi do Sprawy jeżeli ktoś jest wyrozumiały.", tu kolejne kłamstwo, bo nie podszedłeś do tej sprawy ze spokojem tylko od razu zacząłeś rzucać mięsem, teraz tak wnioskuję, że sam sie udupiłeś, jak i twój serwer.

"To Jest Polska w Każdej Grze Tak jest" To nie jest zależne od gry, tylko graczy, słaby argument, którym próbujesz ratować swój brak kreatywności.

@Erazin, zauważ że krytykuje tylko te słabe serwery, nie piszę specjalnie negatywnych komentarzy, tylko tak jak napisałem, udzielić wskazówek.

Opublikowano

Krytyki Mnie Nie ruszają ;).
Coś Chcesz Wiedzieć ? To Jest Polska w Każdej Grze Tak jest
Jak i Minecraft Tak i Tibia. ;)

Wiem Co Robię Wiem co mam zrobić Nie musisz mi mówić tak jak mówię Krytyki Mnie nie ruszają. Jesteś Polaczkiem Który Dla Negatywnego Komentarza Zrobi Wszystko :).
a to jaki server stawiam i czy jest ich jednym słowem od "C***a" to już sprawa osoby stawiającej Server. Jesteś Doświadczony ? Potrafisz zrobić, Potrafisz Ruszać "Szarymi Komórkami" I postaw Jakiś Orginalny serVER ;)

Opublikowano

Kolejny EasyHC, mhm... Nawet mi się wchodzić i oceniać nie chce po tej prezentacji. Zakładam, że serwer typowo postawiony przez 13 latka, dla 12 latków bo fajnie będzie "zarobić" i udawać adminów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...