Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciężko mi idzie w CS'ie

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Zapewne to jest często spotykany problem i każdy miał go miał że na początku mu strasznie słabo idzie granie w CS'a. Mi tak samo ciężko idzie  tylko no na 1.6 jakoś mi to prościej szło a tutaj jest masakra . Nie wiem co i jak ciężko mi się gra. Może to jest kwestia czasu aż zatrybię no ale ile to może trwać . Denerwuje to mnie jak i moją drużynę z którą gram ( chodzi o losowych ludzi ) bo wiadomo ja dedam a jest np. Ważny moment i tylko ja zostaje na mapie itd . Doradźcie co robić jak się uczyć na początek ( od nowa ) . Moje najlepsze Staty to 6/5/17 :/ Wesprzyjcie mnie swoimi patentami na początek jak najlepiej . Podkreślam że ja jestem człowiek który od razu leci na napastników . Ale jak wiadomo to nie zależy tylko ode mnie czy dedne lecz też od moich ludzi w drużynie .

Opublikowano

Pograj trochę na serwerach, ogarnąć aima, movement.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Ziomus ja tez jestem swiezakiem w cs go... zacząlem od dm gdzie spędzilem okolo 5h a pozniej graldm na serverach ffa gdzie patrzylem jak sie ustawiac i wgle.. oglądalem tez duzo meczy na streamach progamerow zeby podlapac jak sie rzuca granaty etc. Teraz po 35h gry mam gold4 wiec chyba calkiem niezle. xD

Opublikowano

Powiem Ci tak, że ponad 1200 h w 1.6 miałem, jak przeszedłem na cs go. W 1.6 grałem bardzo dobrze, a w cs go na początku slabiutko. 

Nie mogłem się przyzwyczaić do tej gry, bo jest zupełnie inna. Moja ranga była bodajże gold 4 na starcie, a aktualnie szeryf. Pobierz sobie warsztaty rózne i ćwicz strzelanie, oglądaj izaka, nauczysz się wiele. Pare dni temu grałem w 1.6 i miałem takie samo uczucie, jak przy rozpoczynaniu przygody z cs go. 

Moja rada nie pchaj się od razu na mecze turniejowe.

Opublikowano

Moje dosw - 1.6 ~5lat, najważniejsze co ogarnąć w go to rozrzut. Ja pierwsze co zrobiłem w go to mmy. Trochę głupio ale po 10 winach gold 4, więc ujdzie. DM - cwicz.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

No dobra trenowałem od 14:00 do 17:30 . Wbiłem na meczyk . Oczywiście mnie wyrzucili bo mi źle szło . To jest chamstwo . Powinni dodać że gracze którzy są nowi powinni grac z nowymi a nie od razu z doświadczonymi graczami . Jestem trochę niecierpliwy bo na warsztacie mi szło genialnie head-shoty non-stop leciały ;) a gdy wbiłem na mecz to nie wiem czemu tak szło :/ kurde zaczynam się denerwować i myśleć że nie potrzebnie tą grę kupiłem skoro i tak nie umiem w nią grać . A chciał bym być chociaż dobry w nią :/

Opublikowano

No dobra trenowałem od 14:00 do 17:30 . Wbiłem na meczyk . Oczywiście mnie wyrzucili bo mi źle szło . To jest chamstwo . Powinni dodać że gracze którzy są nowi powinni grac z nowymi a nie od razu z doświadczonymi graczami . Jestem trochę niecierpliwy bo na warsztacie mi szło genialnie head-shoty non-stop leciały ;) a gdy wbiłem na mecz to nie wiem czemu tak szło :/ kurde zaczynam się denerwować i myśleć że nie potrzebnie tą grę kupiłem skoro i tak nie umiem w nią grać . A chciał bym być chociaż dobry w nią :/

W jeden dzień nie da się tego opanować. 

Polecam grać najpierw tą mapę, a potem iść na DM. 

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=243702660

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

A może chociaż wyjaśnisz jakoś dogłębniej ten problem? Skup się bardziej jak bardzo beznadziejnie grasz to na pewno coś ugrasz, jak się gra w strzelanki i to skillowe to umysł trzeba mieć czysty i pusty, nie zaprzątać sobie czymś głowy tylko grać - smoki jakie znasz takie rzucisz, a celować jest łatwiej. Z resztą pozostają jeszcze FPS i mam nadzieję, że masz chociaż te ~60 przy smołkach, by jakoś normalnie grać.

Ćwicz na DM'ach, AIM mapach etc.

Smoke'i to podstawa bez tego ani rusz.

Dobry Smoke = easy bombsite

Albo jego brak, ostatnio zrobiono bardzo fajnego smok'a na dust, gdzie longiem nie można już tak łatwo rushować.

PS oczywiście czasami wypada się zastanowić hmm... gdzie może być wróg, nie zrozum błędnie pustego i czystego umysłu :P

pyhvh7E.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

gosciu bedziesz slaby juz do konca zycia ja mam szerfya wbilem sam i najelpsze staty to 5/12/28 jakos wszyscy ludzie wokol mnie ceruja i ogolnie to nie gra sie fajnie ale gram na opor bo moich koledzy z klasy maja globale i ja tez chce miec pozdrawaiam 

x

Opublikowano

Tak na za 2 dni będziesz najlepszy i po 5 wygranych rankedach już będziesz w globalu :)) CS GO TO NIE TO SAMO CO 1.6 TTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ!

Opublikowano

W tym momencie mówią na mnie " Cwaniak z Afką " ;) Wiec wiecie standardowe moje staty na każdym rankedzie to do 15 do 30 ;) Więc w ciągu połowy roku jest wielki postęp ;) Koniec tematu zamykam ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...