Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

Yoshieel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam następujący problem. Posiadam monitor lg flatron m227wdp, podłączonego go mam jako drugiego, mój główny to syncmaster 2233. Po podłączeniu monitora i zainstalowaniu wszystkich sterowników, mogę ustawić rozdzielczość 1920 x 1080 ale obraz się starsznie trzęsie, bo odświeżanie można ustawić tylko do 30 mhz. Na systemowych sterownikach było można ustawić tylko 1600 x ileś, dodam że zaktualizowałem też sterowniki karty graficznej.

Opublikowano

Może wyjaśnisz jak monitor FullHD może nie być dostosowany do takiej rozdzielczości ?   Ciekawe w jaki sposób.  

Odświeżanie powinno być 60 Hz , sprawdź an kablu VGA i na HDMI jak działa , jeśli masz oczywiście możliwość. Ustaw go jako mastera i sprawdzaj tylko jeden podłączony monitor 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Problem polega na tym, że nadal po zaktualizowaniu wszystkich sterowników, amd catalyst control.center dalej widzi go jako no name'a jakiegoś i nie ma tam żadnych danych, jak ustawię tam 60 mhz to monitor się wykrzacza, niestety nie mam możliwości podłączenia hdmi bo moja karta nie ma wejścia. Spróbuje dzisiaj jeszcze jako mastera i dam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...