Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w zmianie ceny u handlarzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąłem wszystkie itemy u handlarza z bronią i wprowadziłem własne itemy jak dodania ,zmianki itp.Niestety każdy jest wart 0yang przez co nie da się itemu kupić.Wprowadzenie nowego itemu do handlarza nie sprawia wgl problemu zaś zmiana ceny okazuje się niemożliwa ;/ Próbowałem na wiele sposobów ale cena po rebocie nie ulega zmianie

Opublikowano

poszukaj difa do swojego game aby było mozna kupowac itemy co maja ustawiona cene na 0

albo edytuj klienta i baze i dodaj do nich ceny

Opublikowano

w /usr/home/xx/db posiadasz plik item_proto.txt oraz mob_proto.txt  <- na game 34083 oraz nowszym niestety modyfikacje w mobach i itemach po stronie serwera czyta z pliku txt w wyżej wymienionej ścieżce, najprawdopodobniej dokonywałeś zmian w navicacie i dlatego też nie osiągnąłeś pozytywnego efektu

Opublikowano

Czyli co mam zrobić bo po rebocie zmiany się resetują tak więc jakieś zmiany w kliencie chyba nic nie dadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...