Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić przedmiot, który ma wartość 2kkk za 500kk.

Gość Tezaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

39841698301428842863.png

W poradniku pokażę Wam, jak się oszukuje na bryłki ludzi.
Kupujemy coś za 2b - 1kkk/ 3b - 1.5kkk/ 4b - 2kkk czy też większa ilość, maksymalnie możesz kogoś oszukać na 1.5kkk.
Chyba że limit jest yang większy w ekwipunku, to stracimy aby 500kk na zakupie!

58977370945956022028.png

Potrzebujemy bryłki, zawsze jedną więcej od ilości, którą mamy "zapłacić" sprzedawcy.
Rozdzielamy ładnie bryłki, np jak masz zapłacić 2kkk to robisz 4bryłki na 1 stronie i 1 na drugiej.
Ktoś Ci daje item na handel, Ty mu dajesz 4bryłki i nie akceptujesz jeszcze, a klikasz trzykrotnie tą bryłkę jedną z drugiej strony.
Rozmieni wtedy nam te 4 bryłki na 1.5kkk w ekwipunku, a on będzie widział nadal na handlu 4 bryłki, a dostanie jedną.

*Nie działa na każdych serwerach - na niektórych nie idzie bryłki rozmienić poprzez kliknięcie na nią, a trzeba u NPC i ten bug nie działa.

**Poradnik wykonany w 100% przeze mnie, pisałem to z własnego doświadczenia.

***Poradnik dla zbicia % ostrzeżenia B)

Opublikowano

­

if can_warp() == false then ( nie pamiętam jak tam było ale chyba tak domyślnie 

chat("spi er dal aj ")

...

Dlatego piszę, że nie na każdym działa. Ale na większości mi działało, ba nawet na wszystkich. ^^

Opublikowano

Powiesz mi na, którym serwerze to działa? Coś mi się zdaje, że nowe serwery mają już ten patent zabezpieczony ale na starsze serwery jak najbardziej się przyda.

Opublikowano

­

Powiesz mi na, którym serwerze to działa? Coś mi się zdaje, że nowe serwery mają już ten patent zabezpieczony ale na starsze serwery jak najbardziej się przyda.

Nie każdy nowy ma ten patent, co prawda teraz więcej osób się zabezpieczy przed tym. ^^

Opublikowano

­

Na "większości" czyli na jakim serwerze to testowałeś oprócz swojego hamaka? :D

Nie testowałem tego na hamachi, testowałem na serwerach na których grałem, i zawsze działało. M.in Castios. ^^

Opublikowano

Watpie zeby dzialalo na nowych serwerach :D

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Na jaki serwer?

Na większości działa, na których yang się otrzymuję poprzez kliknięcie na bryłkę. 

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktokolwiek z tego skorzysta..

Nie ważne czy skorzysta, ważne że pkt zbite. ^^

@Refresh

­

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa na : Większość serwerów, dzieki za napisanie tego tutaj gdzie zalozyciele serwerów przegladaja forum :)

Opublikowano

Wiele serwerów ma zablokowane wymianę bryłek na yangi przy handlu i dopiero po 10 sekundach od jego zakończenia można zamienić na Yang, ale wydaje się to nawet niezłym pomysłem.

Dobre. ;)­

pEGDqjY.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...