Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto steam.

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprzedałem swoje konto steam jakiś czas temu. Dziś doszedłem do wniosmu, że miałem sentyment dl konta i pograłbym sobie w gierki. Czy jeżeli nie uda mi się dlgadać z gościem będę mógł zgłosić report o kradzieży? Posiadam wszystkie kody gier pudełkowych oraz znam wszystkie nicki, e-maile oraz hasła jakie były tam aktywne? :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak. Jako posiadacz "kodów z pudełek"(+ dodatkowo kiedyś przesyłało się skan pudełka 0.0), będziesz bardziej wiarygodny dla supportu.

Sprawa jest podobna, jak przy kradzieży konta.

Tak więc według mnie powinieneś otrzymać nowe passy.

EDIT:

@#Vixeen Najpierw spróbuj skontaktować się z tą osobą. Może jednak się zgodzi? Bo to wyjdzie tak trochę nie fair.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jeżeli się z tym Panem dogadasz i oddasz mu pieniądze to owszem.

Również możesz napisać do supportu Steam o kradzieży, najprawdopodobniej uzyskasz pozytywną odpowiedź ale czy to jest fair w stosunku do tego Pana?

Opublikowano

Również możesz napisać do supportu Steam o kradzieży, najprawdopodobniej uzyskasz pozytywną odpowiedź ale czy to jest fair w stosunku do tego Pana?

W takim przypadku będziesz musiał wysłać zdjęcie pudełka z widocznym kodem jako dowód, lub jeżeli gra była kupowana w sklepie steam to będzie trzeba wysłać dowód zakupu. :) 

Co do tematu, dogadaj się. 

Raczej będziesz musiał to konto odkupić za tą samą cenę lub większą gdyż jeżeli włożył swój wkład i np. jest większa ranga lub drogie skiny to dopłata nieunikniona. 

Opublikowano

Jasne że nie. Jemu zależało na CS kiedy wymienialismy konta. Jego aktywność w przeciagu 2 tygodni to 2.9h. Rozumiem, że nie każdy ma czas na grę ale mogę mu dać konto Z CS:GO i SR4. Szkoda mi patrzeć na gnijącego steama z 2k10 :(

@@Edit - Konto gnije, gość wchodzi dwa razy w tygodniu średnio.

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...