Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara postac

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam postać lv 65 prawie all sp Łuk moja perełka WK 99JB +10 i tu mam pytanie

dawno nie grałem eq mam srednie mam do dyspozycji około 10kk i nwm od czego zacząć 

Oblech u4+5  (Kupno U6+7 -4kk)

Szata to tragedia Toskana u4+2 (ewentualna zmiana na Spojrzenie strażnika u5+7-4kk)

Wr do wk mam norma 36% i tu problem Kupić epriala czy normalna 50%

Resy mam słabe komplet (100% na 1 element kosztował by mnie około 9kk)

a nie ukrywam ze na lod tragedia 

I ewentualnie marco polo (7kk)

+przydał by się krzak (brązowy -13kk)

Od czego zacząc EQ czy reski? i takie eq jak podałem styknie?

Opublikowano

Marco Polo według mnie nie opłaca się kupować.

Podstawą jest EQ i zacznij od tańszych resów.

Gdy będziesz to miał kup sobie dywan a nie Marco Polo.

Na koniec możesz kupić krzaka, chociaż nie polecam na łuka.

Opublikowano

Nie kupuj spojrzenia bo różnica na mobkach będzie niezauważalna, zbieraj na kryształkę/lekkiego u6+5/6/7, co do broni to załatw jakiegoś oblecha właśnie u6+7 i z czystym lataj do 83, na łuczniku najważniejsze są reski, bo bez nich dostaje tak, że aż boli patrzeć, pojazd to minimum dywan, z petów polecam w brew pozorom puszka, bo na 80 lvlu bloka on bardzo ładnie mobki, a do tego daje bardzo dobrego buffka.

Opublikowano

Nie kupuj spojrzenia bo różnica na mobkach będzie niezauważalna, zbieraj na kryształkę/lekkiego u6+5/6/7, co do broni to załatw jakiegoś oblecha właśnie u6+7 i z czystym lataj do 83, na łuczniku najważniejsze są reski, bo bez nich dostaje tak, że aż boli patrzeć, pojazd to minimum dywan, z petów polecam w brew pozorom puszka, bo na 80 lvlu bloka on bardzo ładnie mobki, a do tego daje bardzo dobrego buffka.

Napisales zeby nie kupywać spojrzenia ale 10 lvli z ta zbrojka nie dam rady 

Opublikowano

To kup zbrojke na 62 u5+5 droga nie jest a swoje zadanie spełni, nie opłaca się tak blisko 70lvla ładować kasy w spojrzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...