Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Banowanie na TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z banowaniem na swoim TS3, mimo że mam Admin Server Query to i tak opcje "Ban Client" mam na szaro i jedynie banować moge po przez YaTQA, miał ktoś z was owy problem? Możecoś zle ustawione mam. Nawet z ustawionym "i_client_ban_power" na 9999999 nic nie daje.

Opublikowano

tzn jak się blokuje jedna o druga? mam np grupe "Kruk" ona posiada permisie tą co wyżej podałem na 90 a grupa docelowa czyli "Guest" ma "i_client_needed_ban_power" na 25 i gdy na kogos wezme z ową grupą to i tak nadal jest na szaro i nie można zbanować

Opublikowano

Nadaj sobie na Querego ''Skip''. Oraz sprawdź czy możesz banować... Bo jeżeli jest opcja na szaro to albo nie masz tej permisji na randze serwerowej albo blokuje się z kanałową gdyż nie masz skipa na Querym.

Nadaj sobie te permisje:

b_client_ban_create

i_client_ban_power [100]

b_client_skip_channelgroup_permissions

i_client_ban_max_bantime [-1]

Opublikowano

To raczej problem z permissiami na randze Query, wejdź w grupę Admin Server Query w wyszukiwarce wpisz Ban i sprawdź czy wszystko jest zaznaczone, jak coś to wstawię screena jak powinno to być ustawione jakoś koło 9.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...