Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Straszne problemy z internetem (ping)

patryQ98

Pytanie

Opublikowano

Ostatni od 2 tygodni mam potworne problemy z internetem czasami wcale go nie ma a czasami jest ale bardzo slaby. Robilem formata dokladnie wczoraj i nic to nie dalo jeszcze pozostaje mi kupic nowa karte sieciowa a jak to nie pomoze to nie wiem co robic. Byc moze ktos z was bylby w stanie mi pomoc. Mianowicie raz mam 10mb download i 200ms a raz mam 5mb download i 30-50 ms. Ping mi skacze co chwile. Utrudnia ...ba utrudnia.. uniemożliwia to wogole granie w counter strikea oraz inne gry online.Przez  pol minuty moze byc ko ale zaraz dowali mi 500 pingu i tak co chwile tak jaby gubiły sie pakiety. 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ten internet chodzi tak w kratke raz jest git raz tragedia. I mialem takiego pecha ze jak przyszli do mnie serwisanci to akurat bylo wszytko ok i wyszedlem na idiote xD. Moze jakims programem moglbym zanotowac ping czy cos ? Chcialem jeszcze dodac ze w poznych porach nocnych internet chodzi bardzo dobrze a popoludniu porazka nie wiem o co tu chodzi.

Ty korzystasz z limitu czy coś w tym stylu?

Opublikowano

Ale ten internet chodzi tak w kratke raz jest git raz tragedia. I mialem takiego pecha ze jak przyszli do mnie serwisanci to akurat bylo wszytko ok i wyszedlem na idiote xD. Moze jakims programem moglbym zanotowac ping czy cos ? Chcialem jeszcze dodac ze w poznych porach nocnych internet chodzi bardzo dobrze a popoludniu porazka nie wiem o co tu chodzi.

Opublikowano

Nie mam routera tylko kabel bezposrednio do kompa (nie radiowka) i nie mam limitu w umowie mam bez limitu do 8mb/s

Nie podłącza Ci się ktoś czasem pod WiFi ?

Nie bo nie mam routera tato Dextera

Opublikowano

Wiesz co chyba nie mam zapewnionej zadnej predkosci ale tak jak mi chodzi internet to jest pzesada :D. W umowie jest napisane DO 8mb/s nie 8mb/s tylko DO 8mb/s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...