Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA Program do lagowania tzn zmniejszania fps

u3ss45qwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , interesuje mnie program ktory zmniejsza fps np z 50 do 25 . Gram na TOP GTA DAYZ i tam graja tacy lagerzy ktorzy maja po 15 fps jest wiele grup ktorzy korzystaja z jakiegos programu do zmniejsza fps . Strzelanie 5 głow ich nie zabija . Jakby ktos miał taki program lub wiedział jak jakos zmniejszyc fps byłbym bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

Najprostsze sposoby to ściągnięcie modów graficznych, które obciążą twój komputer, zwiększenie detali (o ile masz komputer na którym ultra w San Andreas tnie) lub edycja limitera klatek i ustawienie wartości na np. 15.

Opublikowano

Tak dla sprostowania limit to 20, w zupełności Ci to wystarczy, tylko rozgrywka będzie ciężka, pokaz slajdów straszny, odpal sobie jeszcze jakieś pobieranie, z high pingiem będziesz nie do zniszczenia. :) 

Opublikowano

Program do lagowania tzn zmniejszania fps

Jedno albo drugie, zdecyduj się.

Zresztą, nie lepiej po prostu zgłosić takie osoby, niż samemu brnąć bo "inni tak robią to ja też" i uprzykrzać innym, sprawiedliwie grającym życie?

Opublikowano

Zgłaszałem to z ekipą wiele razy , bez skutku . Takie wielkie serwerownie powinny cos z tym zrobic lecz na nic zgłaszanie , bez skutku . 

MI głownie chodzi o program do zmniejszania fps :) Dzieki za rady :> Jeszcze jakbys mi podesłał jakies linki do tych modów graficznych :) I troche przyblizył jak te detale zwiekszyc

Opublikowano

Czilaut pipo :D, tak btw możecie pisać co tam chcecie zgłaszałem niektórych do administracji na fb, także na osi czasu,forum to nic nie daje nic innego tylko zwalczac takich ludzi tą samo bronią,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Pobierz program bandicam.

2. W zakładce FPS w sekcji Limit FPS zaznacz "Klawisz Skrótu" oraz "Limit FPS"

3. Obok "Klawisz Skrótu" wybierz przycisk, którym chcesz aktywować mniejszą ilość FPS.

4. Obok "Limit FPS" wpisz ile chcesz mieć FPS po wciśnięciu przycisku wybranego

wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...