Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game&db na serwery hamachi :P

ari0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym pokazać oto takie game które sb skomplikowałem specialnie z myślą o serwerach hamachi:P iż jak wiemy
Pliki terenzo które mają 34k i czytają z txt mają problemy z ogarnięciem tego.
Koniec z Marnym .Txt Db jest zrobione aby nie czytało z txt tylko bezpośrednio z mysql.
Game ma maxymalny poziom 255 iż w c++ nawet nie wiem oco chodzi :p tylko mniej więcej
aby pozmieniać pare rzeczy lub skorzystać z tuta na mpc :D
a tak więc tutaj macie Game oraz db z lini mainline_sg wersja:50001
niedługo coś jeszcze ogarne ale z binką itp :D jak bd miał czas. 
powodzonka kod wstawie jutro/pojutrze xD

Downlołd :D>>>https://mega.co.nz/#!KhRjDSLa!8VHoxsGKyRUIoYf0TyN5Gh2wr_rbHRCqr98B0H2yKX0
Skan>> https://www.virustotal.com/en/file/b4d849f4bc21f62681cfa490817c9d2da14cb1b473abce987d16d8250d3949dc/analysis/

jl2xm7.jpg

Opublikowano

WoW  no bravoo , udalo ci sie skompilowac game z poradnika... Ja pierwsze slysze aby byly problemy z txt. Chyba taki amator jak ty moze je miec. A skoro nie ogarniasz c to wez to twoje game  pod pache chlopcze lub schowaj sobie w kieszen. Kazdy dzis umie skompilowac sobie game i dodac fixy z tutow, nie sadzisz? "Niedlugo cos jeszcze ogarne" "Jak bede mial czas" "Jutro po jutrze" Ty ale laske robisz czy co? Naszczac nikt nie bedzie chcial na twoj kod koles... Moze launcher rowniez wstaw pod hamaka dla wiary skoro taki juz zatroskany jestes o hamakowcow co?\

Nie polecam , gowniane game + db. Sraczi nie hamaczi niedojdo.... Czekam na binke z niecierpliwoscia pod hamaczi od ciebie majster. hah

Fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....

Opublikowano

WoW  no bravoo , udalo ci sie skompilowac game z poradnika... Ja pierwsze slysze aby byly problemy z txt. Chyba taki amator jak ty moze je miec. A skoro nie ogarniasz c to wez to twoje game  pod pache chlopcze lub schowaj sobie w kieszen. Kazdy dzis umie skompilowac sobie game i dodac fixy z tutow, nie sadzisz? "Niedlugo cos jeszcze ogarne" "Jak bede mial czas" "Jutro po jutrze" Ty ale laske robisz czy co? Naszczac nikt nie bedzie chcial na twoj kod koles... Moze launcher rowniez wstaw pod hamaka dla wiary skoro taki juz zatroskany jestes o hamakowcow co?\

Nie polecam , gowniane game + db. Sraczi nie hamaczi niedojdo.... Czekam na binke z niecierpliwoscia pod hamaczi od ciebie majster. hah

up ty nie klnij bo jesli chodzi o scislosc to widze ze ty naprawde sam w sobie jestes cienki bo od 3 - 4 lat nie trzeba miec jakis specjalnych binek pod hamaka bo binki działały te same co z dedyków jak słysze o tm ze trzeba robic jakas binke pod chamaka to naprawde wtedy szlak mnie trafia

Opublikowano

nie słyszałeś bo głuchy jesteś. wiele osób ma problem z txt ale o nim nie mówi iż poprostu woli sobie konwert do txt zrobić. ja poprostu pomagam ^_^ noł spin chłopcze. nie wszyscy umieją skomplikować :P

jl2xm7.jpg

Gość Lajk™
Opublikowano

nie słyszałeś bo głuchy jesteś. wiele osób ma problem z txt ale o nim nie mówi iż poprostu woli sobie konwert do txt zrobić. ja poprostu pomagam ^_^ noł spin chłopcze. nie wszyscy umieją skomplikować :P

skompilować *

Działa to z launcherem pod hamachi ?

­

Opublikowano

co komu z tego game jeżeli już tam nic nie doda?  fixy itp< 

dodałeś game db a binka ? jeżeli ktoś nie potrafi skompilować game/db to nie będzie potrafił zrobić binki <  temat tylko na % i jest bez sensu.. :)

Opublikowano

binka działa zwykła z terenzo. :D

skompilować *

Działa to z launcherem pod hamachi ?

tak z terenzo.

jl2xm7.jpg

Opublikowano

binka działa zwykła z terenzo. :D

tak z terenzo.

Działa z lanchuerem od terenza czyli binka jest też od terenza ... wrzuć im bo się popłaczą bez binki ;c

Opublikowano

Działa z lanchuerem od terenza czyli binka jest też od terenza ... wrzuć im bo się popłaczą bez binki ;c

niechce mi się szukać tej binki :P aktualnie robie sobie serwer.  Binke z 4th dostałem od DrPrefix ;D [ nie chciało mi sie robić xD]

aqagsn.jpg

jl2xm7.jpg

Opublikowano

ja uzywam binki sg baza sg game novaline i oczywiscie polatane i nie ma problemów z gra przynajmniej puki co

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...