Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna meta

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze jest meta. Polecam zerkać na najczęstsze picki na stronkach odnośnie lola.

Na midzie najlepiej sprawdza się LB i Katarina według mnie ze względu na ten nowy itemek. 

Topa i jungli nie gram, więc nie pomogę :c 

wgle. ten screen z yasuo to jest jakaś porażka. normal na poziomie bronze/silver na 100%. xD 

Opublikowano

A tutaj penta również yasuo pod tanka. Z takim buildem wygrasz każdego tf. Nie ma czegoś takiego jak meta.

Gdyby była meta to przeciwny yasuo pod ad nie ginął by na combo od tanka yasuo:D

d43ee7c9407e6609m.png

wgle. ten screen z yasuo to jest jakaś porażka. normal na poziomie bronze/silver na 100%.  xD 

Dużo ludzi z forum mnie zna jak i ze streamów. Jestem Diament 1 i gram na op buildach a nie jakieś mecie co gówno daje.

Możemy zagrać na live streamie 1 vs 1 ;)

Ps. Gratuluje braku myślenia, ale bardziej boli Cie dupa, że ktoś wymiata z buildem Diamentowym. Bo pod Ad to budują Yauso tylko Bronzery i Silvery taka jest rzeczywistość. W Diamencie króluje nawet Master Yi full tank i zgarnia penty.

Opublikowano

@Liderex

Prawdopodobnie jesteś w niskiej lidze/dywizji dlatego takie sytuacje się zdarzają. 

Wyżej nie ma możliwości zdobycia killi jako yasuo tank, chyba że grasz przeciw przeciętnemu silverowi.

#antywarn

Najciekawsza meta jaką ostatnio widziałem to kassadin pod ad/atackspeed, oraz orianna pod tank/ad :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Prawdopodobnie jesteś w niskiej lidze/dywizji dlatego takie sytuacje się zdarzają. 

Wyżej nie ma możliwości zdobycia killi jako yasuo tank, chyba że grasz przeciw przeciętnemu silverowi.

#antywarn

Najciekawsza meta jaką ostatnio widziałem to kassadin pod ad/atackspeed, oraz orianna pod tank/ad  :D

Widzę żal dupe Ci ściska i to fest ;) i to mnie motywuje. Potem spotykam takich płaczków na rankedach i kończą ze statami 0.20.

Nawet nie przyjąłeś wyzwania na 1 vs 1.

Wkleję sobie na streama. Fajna beka z Ciebie. Może pochwalisz się ile wyciągasz dmg w statystykach swoim silverowym buildem? Ja wyćiagam 80k a zwykły yauso góra 40. Rodzice nauczyli Cie liczyć? Bo na twoim koncie widzę same słabe staty masz z Yasuo.

Tylko się ośmieszasz, nie znasz Diamentowych buildów to się nie wypowiadaj. Każdy kto choć trochę potrafi liczyć wie, że tank Yasuo ma: 300AD, 2.00 atak speed, 4800hp, 200 armor i tego nie da się zabić!!!

Jeszcze raz zapraszam na 1 vs 1 w innym wypadku Twoje wypowiedzi dziś będzie czytać cały twitch.

Opublikowano

top: mao, shyv, gnar, rumble, sion

jungle: seju, grag, rek

mid: urgot, lb, vlad, azir

tl;dr: wszystko co tanky i duzy base dmg, na midzie podobnie z kilkoma wyjatkami

­

Opublikowano

Widzę żal dupe Ci ściska i to fest ;) i to mnie motywuje. Potem spotykam takich płaczków na rankedach i kończą ze statami 0.20.

Wkleję sobie na streama. Fajna beka z Ciebie. Może pochwalisz się ile wyciągasz dmg w statystykach swoim silverowym buildem? Ja wyćiagam 80k a zwykły yauso góra 40. Rodzice nauczyli Cie liczyć? Bo na twoim koncie widzę same słabe staty masz z Yasuo.

Tylko się ośmieszasz, nie znasz Diamentowych buildów to się nie wypowiadaj. Każdy kto choć trochę potrafi liczyć wie, że tank Yasuo ma: 300AD, 2.00 atak speed, 4800hp, 200 armor i tego nie da się zabić!!!

Jeszcze raz zapraszam na 1 vs 1 w innym wypadku Twoje wypowiedzi dziś będzie czytać cały twitch.

Troche się ośmieszasz..

Mówisz ciągle że masz streama i masz diax 1 jakbyś był jakimś herosem.. na challengera z EUW też byś tak się porwał 1 vs 1?

Meta jest i będzie..

Sprawdź na stronkach typu how2win lub polscygracze.

Dużo teraz gra katą, ale widze równie często kasse i zeda.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Liderex
jeżeli masz ochotę to zapraszam na 1v1, ale wyłącz L# ( http://scr.hu/0zmf/tz1i5  xD ) ewentualnie graj z własną ręką. Po drodze możesz zapodać na PW mi swój nick bo jakoś ciężko mi skojarzyć kogokolwiek grającego z takimi buildami. Ale wymyślasz kolego, fantazja Cię poniosła. :D
ps streama też podaj, z chęcią zerknę, haha 

topic:

w sumie do jungli to jest meta na tanki, senjuani, amumu - to wszystko miecie z tym nowym itemkiem.

Opublikowano

Ja tam teraz zauważyłem że wszyscy mają fazę na tanki w jungli, na midzie Zed nadal kosi, a na topa to za bardzo nie wiem, prawdopodobnie champy z dmg + CC + tank.

Opublikowano

Hmm.. nie zauwazyłem żadnego powiadomienia dotyczącego pojedynku, a tak się składa, że przyjmuje każdy ;)

Nie liczą się staty, wygrana czy porażka... Liczy się dobra, uczciwa gra.

PS. na jakim koncie mam słabe staty z Yasuo ;D Na EUW zapraszam pogramy sobie yasuo kontra yasuo.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

W dodatku jesteś Bronze II (xPolishMe)  :D Bez Komentarza.

Już połowa streamerów Cie zna po tym screanie:

385947538a816678m.png

Poważnie uważasz, że masz dobre staty? To 3 ostatnie Twoje gry z Yasuo!

Win ratio 10% masz? Widzę, same przegrane gry. A twój brązowy build op zero dmg:D

Kodzi12 bo jestem herosem ten kto mnie zna ten wie ;) a to nie ja zrobiłem wojnę tylko ten Bronze II TeJkuu, którego boli dupa.

Opublikowano

Czy musicie pod co drugim tematem przechwalać się kto jest lepszy ? Robi się to już powoli irytujące. Każdego kto wywołuje gównoburzę banowałbym od razu.

Co do tematu. Moim zdaniem (patrząc po pickach) nastąpiła meta tanków. W prawie każdej grze widzę 3/4 tankowate postacie w teamie.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...