Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Prosze Problem Z Zrobieniem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem czy mugł by ktos mi pomuc zrobic keylogerra W DELPHI 7 ale takiego ze pisze hasło i login i ktos wciska doładuj a w tym czasie wysyła mi sie na email jego pasy ze zamiast mu doladuje to mi jego pasy na email przyjda

jak ktos moze to niech mi pomoze go zrobic albo zrobic gotoweko i mi przeslac I wytłumaczyc jak zrobic aby te pasy przychodzily na muj email

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

proponuje najpierw chwycic słownik ortograficzny... a pozniej brac sie za keylogery

i to nie takie proste napisac keylogera btw

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

przepraszam ale bardzo się spieszę przepraszam za to ale po prostu chciałbym wiedzieć jak to zrobić znam się trochę na delphi kumam co nie co ale nie rozumiem tych kodów chciałbym żeby mi ktoś zademonstrował jak to zrobić proszę nie wyzywajcie mnie od debilów ja nie jestem złym i głupim człowiekiem :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale spam... naucz sie edytowac posty...

Bede bardzo mily i masz:

http://4programmers.net/Delphi/Indy#id-SMTP

http://4programmers.net/Delphi/Kompendium/Rozdział_11#id-Protokół-SMTP

Poczytaj moze cos zrozumiesz i zrobisz...

userbarwb.png

Opublikowano

Dałem Ci prawie gotowy kod musisz tylko lekko przerobić to w czym problem? Mówiłeś, że podstawy znasz... ale z tego co widze to umiesz tylko stworzyc okienka, a właściwie narysować... mogłeś równie dobrze zrobic to w paint...

I daj se luz pewnie i tak frajera nie znajdziesz, który to użyje... chociaż kto wie...

userbarwb.png

Opublikowano

To proponuje wszystko powoli i dokładnie ze zrozumieniem przeczytać to się połapiesz... nikt Ci nie napisze gotowego keylogera... chyba że zapłacisz to może...

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...