Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Prywatny Serwer + Problem ;(

Martuśka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem, otóż;

Odpalam Aion'a(north america) przez "IALauncher" po czym próbuje odpalić grę, zamyka mi się okienko po czym nic się nie dzieje... nie wiem od czego to się dzieje, dodam jeszcze że próbuje grać na prywatnym serwie infinity aion czy coś takiego,

Próbowałam też odpalić normalnie Aiona, z orginalnej ikonki i wyskakuje jakiś błąd po czym mogę kliknąć "napraw" niby coś się updatuje lecz cały czas to samo...

Sprzęt mam dobry ;

Procesor: Amd Athlon II 4x 2.8 na rdzeń

Karta Graficzna: GeForce 240 gt

Ram: 4 bg ddr3(lub2 nie wiem;p)

Proszę o szybką pomoc ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gre naprawiasz z lanchera NCSOFTU , ustawiasz go na region NA ( ameryka ) dodajesz jezyk angielski w opcjach , na koniec dajesz opcje REPAIR w ustawienniach i czekasz na naprawe plikow gry. wyłaczasz lanczera po wszystkim.

Lancher IA kopiujesz najlepiej do katalogu z grą i odpalasz , ustawiasz scieżke do katalogu bin32 gdzie jest plik aion.bin i gotowe , uruchomic i grac

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Hej, mam problem, otóż;

Odpalam Aion'a(north america) przez "IALauncher" po czym próbuje odpalić grę, zamyka mi się okienko po czym nic się nie dzieje... nie wiem od czego to się dzieje, dodam jeszcze że próbuje grać na prywatnym serwie infinity aion czy coś takiego,

Próbowałam też odpalić normalnie Aiona, z orginalnej ikonki i wyskakuje jakiś błąd po czym mogę kliknąć "napraw" niby coś się updatuje lecz cały czas to samo...

Sprzęt mam dobry ;

Procesor: Amd Athlon II 4x 2.8 na rdzeń

Karta Graficzna: GeForce 240 gt

Ram: 4 bg ddr3(lub2 nie wiem;p)

Proszę o szybką pomoc ;d

Mozliwe ze sciagneles niepelna gre wiem ze to smiesznie brzmi bo NCsoft Launcher pownien ja naprawic ale niestety takie przypadki sie zdarzaja. Polecam usunac gre i przeinstalowac ja uzywajac samego Ncsoft launchera. Nastepnie sciagnij plik bin usun ten ktory masz w folderze z gra i wklej ten pobrany. Wlacz Ielauncher i ciesz sie gra

NIe Jestem Pijawka!!!

baner400x60.jpg

Ludzie otworzcie oczy!!

833420601.png

Opublikowano

ido infibite nic się nie ściągga ani nie kopiuje !! ma być czysta i aktualna wersja gry , reszte robi lancher IA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...