Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda? Odejście devów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Słyszałem podobno że devy od l# zaczynają odchodzić poprzez system paid czy to prawda? za dobrą odpowiedz daje limit 

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

W tym temacie możesz sporo wyczytać na ten temat.
http://www.mpcforum.pl/topic/1407448-elobuddy/
Z tego co wiem a nie potwierdzam to pierwsze co słyszałem to iż Hellsing i Esk0r nie update'ują swoich skryptów jak i chyba odeszli.
Ile w tym prawdy?
Nie powiem w 100% gdyż sam się nie orientuję a chciałem tylko nakierować ;p

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Prawda, Hellsing, L33T, Apollo, DZ191.aka.Asuna, iJabba, Kurisu, Fluxy są developerami na EloBuddy (mam nadzieje że nikogo nie pominąłem).

W tym temacie możesz sporo wyczytać na ten temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/1407448-elobuddy/

Z tego co wiem a nie potwierdzam to pierwsze co słyszałem to iż Hellsing i Esk0r nie update'ują swoich skryptów jak i chyba odeszli.

Ile w tym prawdy?

Nie powiem w 100% gdyż sam się nie orientuję a chciałem tylko nakierować ;p

Ta, bo Honda odejdzie ze swojego projektu xD.

eSwH2k3.png

Opublikowano

I bardzo dobrze ,że odeszli. Mam nadzieję że l# wkrótce upadnie/straci developerów i będzie można pośmiać się z typków ,którzy się tak chwalili ,że kupują paid sharpa a cebulaki won do bola.

Opublikowano

Mnie ciekawi dlaczego odeszli hmm , mam taką teorie że ich skrypty były co najwyżej(lub mieli ich mało) przeciętne i jodu/imeh stwierdzili że za darmo nikt kasy nie dostanie :) bo wątpię żeby rezygnowali z pensyjki dobrowolnie :) po prostu zdenerwowani brakiem $ byli zmuszeni powiedzieć sayonara. 

Jeszcze dodam moją, a jakże subiektywną opinie że jak miernoty się zabiorą za zabezpieczanie Elobuddy przed wykryciem to potem ban wavy pójdą :):D ale to tylko gdybanie może sę chłopaki poradzą ;) 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Mnie ciekawi dlaczego odeszli hmm , mam taką teorie że ich skrypty były co najwyżej(lub mieli ich mało) przeciętne i jodu/imeh stwierdzili że za darmo nikt kasy nie dostanie :) bo wątpię żeby rezygnowali z pensyjki dobrowolnie :) po prostu zdenerwowani brakiem $ byli zmuszeni powiedzieć sayonara. 

Jeszcze dodam moją, a jakże subiektywną opinie że jak miernoty się zabiorą za zabezpieczanie Elobuddy przed wykryciem to potem ban wavy pójdą :):D ale to tylko gdybanie może sę chłopaki poradzą ;)

Przecież ci devy są z L# od samego początku, mają range Senior Developera, ich skrypty były jednymi z pierwszych i jednymi z lepszych więc nie wiem czy do konca to jest powód.

Opublikowano

Ale spójrz nie uwierzę że odeszli dla beki o.O, musiała być jakaś spina wśród devów o podział pensji :) lub opcjonalnie joduska/imeh chcieli coś zrobić co się reszcie nie spodobało zbytnio:).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Ale spójrz nie uwierzę że odeszli dla beki o.O, musiała być jakaś spina wśród devów o podział pensji :) lub opcjonalnie joduska/imeh chcieli coś zrobić co się reszcie nie spodobało zbytnio:).

Przecież zrobili, płatność.

Opublikowano

Od początku było mówione, że jak zrobią paid to devy zaczną odchodzić. Wszystko się tylko potwierdziło

Opublikowano

oczywiscie ze odchodza ruszyc glowa panowie nie jest ciezko, np wy zrobiliscie skrypta/skrypty sa dobre/najlepsze obecnie na L ktos wprowadza platnosci oczywiscie wy nic z tego nie macie bo jakim prawem?, wiec mam robic nadal skrypty polepszac je a jakis niemiec zarabia za moja ciezka prace ? prosta logika :)

Opublikowano

oczywiscie ze odchodza ruszyc glowa panowie nie jest ciezko, np wy zrobiliscie skrypta/skrypty sa dobre/najlepsze obecnie na L ktos wprowadza platnosci oczywiscie wy nic z tego nie macie bo jakim prawem?, wiec mam robic nadal skrypty polepszac je a jakis niemiec zarabia za moja ciezka prace ? prosta logika :)

Ale developerom też placą z tych subskrypcji, kiedyś mówili że jeśli będzie płatny to odejdą.

Opublikowano

Ale developerom też placą z tych subskrypcji, kiedyś mówili że jeśli będzie płatny to odejdą.

Zapewne za malo a developerzy chcieli sobie zarobic tak jak joduska no i robia nowa programik

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Prawda, Hellsing, L33T, Apollo, DZ191.aka.Asuna, iJabba, Kurisu, Fluxy są developerami na EloBuddy (mam nadzieje że nikogo nie pominąłem).

Ta, bo Honda odejdzie ze swojego projektu xD.

Nie prawda , Asuna,xKurisu,DZ191 wcale nie odeszli .. Może przestali pisać skrypty dla l# ale nadal aktualizują skrypty 

Opublikowano

Nie prawda , Asuna,xKurisu,DZ191 wcale nie odeszli .. Może przestali pisać skrypty dla l# ale nadal aktualizują skrypty 

To, że updatują skrypty to żaden powód ,że nie odeszli...

EloBuddy też ma niby "obsługiwać" te skrypty więc nic z tego nie wynika.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

To, że updatują skrypty to żaden powód ,że nie odeszli...

EloBuddy też ma niby "obsługiwać" te skrypty więc nic z tego nie wynika.

Na pewno skrypty z L# na EloBuddy skopiowane 1:1 nie będą działały, sami możecie się domyśleć czemu.

Aktualnie pracują oni nad | na EloBuddy, możliwe że nie są jeszcze do końca zdecydowani i czekają do odpowiedniego momentu, tak czy owak, można powiedzieć że są w trakcie opuszczenia projektu LeagueSharp.

Może to wyda niektórym dziwne, lecz nie wszystko kręci się wokół $$$.

Właśnie myślę sobie co jakiś czas czemu oni odchodzą... Tak jakby chcieli robić to tylko dla innych

Np. Hellsing chyba robi to po prostu bo chce a nie dla HAJSÓW ( Przynajmniej tak mi się wydaje )

Chociaż z drugiej strony EloBuddy też ma być płatny ( Albo tylko tak piszą, albo mi się wydaje ) a jakoś do tego projektu i tak przeszli.

Głównie chodzi o przesadzone restrykcję.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Na pewno skrypty z L# na EloBuddy skopiowane 1:1 nie będą działały, sami możecie się domyśleć czemu.

Aktualnie pracują oni nad | na EloBuddy, możliwe że nie są jeszcze do końca zdecydowani i czekają do odpowiedniego momentu, tak czy owak, można powiedzieć że są w trakcie opuszczenia projektu LeagueSharp.

Może to wyda niektórym dziwne, lecz nie wszystko kręci się wokół $$$.

Właśnie myślę sobie co jakiś czas czemu oni odchodzą... Tak jakby nie zależało im na "PINIONSZKACH"

Np. Hellsing chyba robi to po prostu bo chce ( Przynajmniej tak mi się wydaje )

Chociaż z drugiej strony EloBuddy też ma być płatny ( Albo tylko tak piszą, kto wie ) a jakoś do tego projektu i tak przeszli.

I AM JUSTICE

Opublikowano

Chociaż z drugiej strony EloBuddy też ma być płatny ( Albo tylko tak piszą, kto wie ) a jakoś do tego projektu i tak przeszli.

No tak ale skąd pewność, że EloBuddy będzie na 100% płatne? Myślę, że po prostu chcieli Jodusce przytrzeć nosa i pokazać, że coś im się należy.

­

giphy.gif

Opublikowano

No tak ale skąd pewność, że EloBuddy będzie na 100% płatne? Myślę, że po prostu chcieli Jodusce przytrzeć nosa i pokazać, że coś im się należy.

­

Przecież napisałem ( Albo tylko tak piszą, kto wie )...

Nie napisałem że będzie płatne na 100%

I AM JUSTICE

Opublikowano

Gdyby zrobili mniejszy rygor, że tak to nazwę na restrykcję na gry to myślę iż sytuacja także by była trochę inna bo nie oszukujmy się...
No fajnie, że można sobie bocić konta na Volim bez limitu ale gdyby dali nawet te 2 rankedy a nie normale dziennie albo do wyboru to lub to, to byłby progres.

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

I bardzo dobrze ,że odeszli. Mam nadzieję że l# wkrótce upadnie/straci developerów i będzie można pośmiać się z typków ,którzy się tak chwalili ,że kupują paid sharpa a cebulaki won do bola.

hej cebulo, elobuddy też będzie płatne :3 do roboty won

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...