Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki kolor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz ciemny telewizor to bierz czarną.

Biała się lepiej prezentuje, ale trzeba o nią dbać, bo wszystko będzie na niej widać.

Ja bym wybrał białą, bo mam tego koloru telefon i jakoś wole ten kolor jeżeli chodzi o sprzęt elektroniczny :D

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Biała nie robi się z czasem żółta, tylko po prostu będzie na niej dużo widocznych śladów, między innymi jak położysz pada na konsoli jakieś ryski/brud na niej będzie bardzo widoczny itp, a na czarnej tego nie będzie;), tzn będzie ale dużo mnie widoczne ;p

Opublikowano

Osobiście polecam czarną - nie kontrastuje kolorystyką z telewizorem.  ;)  (Chyba, że posiadasz biały, w co szczerze wątpię. )

sygnatura_1.png

Opublikowano

Czarna, bo i tak czy tak będzie kurz.

Opublikowano

Wszelkie zabrudzenia i ryski niezależnie od koloru widoczne będą, więc czyszczenia nie ominiesz. 

Osobiście jednak polecam biel - z klasą! 

~ ~

Opublikowano

Na czarnej też widać brud (kurz). Oba kolory są ładne, ale myślę, że najlepiej wybrać czarną, bo mniej widoczne są ślady/brud (np. odciski palców). Po co Ci biała z 'klasą'? Przecież nie będziesz nosić PS ze sobą ~.~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...