Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnderCraft

Nter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że wbije na serwer. Podobają mi się osiągnięcia z comblem ;p

Dziękuje za opinie jak najbardziej zapraszam, czekamy na Ciebie :) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

No no,Pierw

Pierwszy (chyba) taki serwer!

Czekam Ciekawie! Te osiągnięcia ;)

Bardzo się cieszę, że się podoba :) Dodałem parę ss :) 

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że się podoba :) Dodałem parę ss :)

Pięknie!

Czekam bardzo ciekawy!!

Na razie 8/10 = 4/5

+ Za Ładne Budowle ;)

yi8xSL.png

Opublikowano

No serwer oryginalny jest na pewno pod względem biologa (inspiracja Metinem 2) może wbiję jak będę miał czas.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

No serwer oryginalny jest na pewno pod względem biologa (inspiracja Metinem 2) może wbiję jak będę miał czas.

Tak masz racje, pomysł z metina :) Kopalnia również podobnie działa :D

@Arek2222 napisz do mnie na pv. będę miał dla Ciebie małą nagrodę za Twoją aktywność tutaj :) 

Opublikowano

Tak masz racje, pomysł z metina :) Kopalnia również podobnie działa :D

@Arek2222 napisz do mnie na pv. będę miał dla Ciebie małą nagrodę za Twoją aktywność tutaj :)

No jakbyś jeszcze dodał zbroje od lvl to byłoby już coś w tak to fajnie ze kopalnia działa tak jak w Metinie

76561198266836735.png

Opublikowano

Zbroja od lvla trochę nie pasuje pod ten serwer bo to bardziej rpg-owy element. Ale jeśli macie więcej pomysłów to śmiało piszcie ;) Najbardziej aktywne osoby dostaną mały upominek na starcie :)

Opublikowano

@jacekssj

Level od zbroi ? Por*pało?

Do du*y taki pomysł

@topic

Spróbuj zmniejszyć ten stone o połowę bo 100 trochę dużo;)

Zmniejszyć wymagania na odblokowanie dropu? Nie ma takiej opcji i tak jest łatwo już po 1 dniu idzie odblokować rudy :) 

Opublikowano

@jacekssj

Level od zbroi ? Por*pało?

Do du*y taki pomysł

@topic

Spróbuj zmniejszyć ten stone o połowę bo 100 trochę dużo;)

@Arek2222 WTF??? Jaki level od zbroi? Chodziło mi o zbroję którą można byłoby (tak jak w Metinie 2) odblokowywać od danego poziomu a nie o level od zbroi jakiś.

Zbroja od lvla trochę nie pasuje pod ten serwer bo to bardziej rpg-owy element. Ale jeśli macie więcej pomysłów to śmiało piszcie ;) Najbardziej aktywne osoby dostaną mały upominek na starcie :)

No tak pomyślałem właśnie że raczej to by nie pasowało,ale możesz dać np. disco zbroję dla VIP (taki skórzany secik świecący się na różne kolory)

76561198266836735.png

Opublikowano

Bardzo spodobala mi sie mapa na serwerze. Jest dopracowana i widac, ze administracja sie stara. Maszyna jest mocna, lagow nie zauwazylem. Szkoda tylko, ze brakuje wiecej eventow.

images.jpg

Opublikowano

@Arek2222 WTF??? Jaki level od zbroi? Chodziło mi o zbroję którą można byłoby (tak jak w Metinie 2) odblokowywać od danego poziomu a nie o level od zbroi jakiś.

No tak pomyślałem właśnie że raczej to by nie pasowało,ale możesz dać np. disco zbroję dla VIP (taki skórzany secik świecący się na różne kolory)

Mogę coś takiego wymyślić ale z o wiele lepszym efektem, ta disco zbroja to wg. mnie badziew ;) 

Bardzo spodobala mi sie mapa na serwerze. Jest dopracowana i widac, ze administracja sie stara. Maszyna jest mocna, lagow nie zauwazylem. Szkoda tylko, ze brakuje wiecej eventow.

Kolego pomyliło Ci się chyba coś serwer jeszcze nie wystartował.

Opublikowano

^Można znać IP? Powinien być dawno Otworzony :)

Serwer bd dzis otwarty zapraszamy :) Duzo pracy niestety przy nim bylo i troche ciezko sie z tym wszyskim wyrobic ;3

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...