Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anglia szpital

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angielski taki ciezki, wystarcza ci podstawowe słówka, a reszte możesz uzupełnić migami.

Opublikowano

W Londynie jest szarańcza Polaków więc na pewno jakiś polak się znajdzie ;)

6jnc40.gif

Opublikowano

Wypowiem się jeszcze ja: Miałam znajomego w Szpitalu w Londynie, coś tam na rowerze miał wypadek i trafił do takiego szpitala w Anglii. Co mi wiadomo, to to że w takim szpitalu jak nie ma pielęgniarek czy lekarzy, którzy umieją język Polski, to są tłumacze specjalni, ale raczej co niektórzy umieją język. Po za tym po co ci to wiedzieć ? Masz zamiar trafić do Szpitala w Anglii ?

Opublikowano

Angielski taki ciezki, wystarcza ci podstawowe słówka, a reszte możesz uzupełnić migami.

Tu chodzi o medyczny angielski, więc nie ma tak łatwo.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Tak mam zamiar pójść bo mnie boli w nietypowym miejscu już tydzień od kąt przyjechałem do Londynu i muszę coś z tym zrobić..

Dzięki za info.

Opublikowano

Powiedz im że nie znasz zbyt dobrze angielskiego, znajdą kogoś kto przetłumaczy co mówisz, chociażby innego pacjenta który może tłumaczył. To jest szpital, muszą ci pomóc.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Idz z kims kto zna angielski ? Przeciez to nie jest ich robota zeby tlumacza ci zalatwiac bo nie umisz sie dogadac w ich kraju

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...