Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go skins bug?

bivike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem tak dzisiaj rano na bonusowym spinie (Co dwa dni się dostaje)

M4a1s i napis nothing xD

b6tusk.jpg

Opublikowano

Na dole obrazka pisze, że wygrasz broń proporcjonalną do sumy beta jakiego dałeś, więc stawiając po 0.05 nie wygrasz żadnego ak, noża, czy mki.

Głupi czy z Gdyni? Nie ma tak, że postawisz 0,05 i dostaniesz za tyle ak lub m4 lub nóż.. To czyli jak postawie 2Euro to też nic nie wygram? Jeśli postawisz 0,05 to dostajesz ak warte 21 euro.. 

A wracając do tematu to serwery nie działają ich i każdy tak dostaje. Ja dostałem ak, inni na forum dostali po kilka jackpotów.

Opublikowano

Głupi czy z Gdyni? Nie ma tak, że postawisz 0,05 i dostaniesz za tyle ak lub m4 lub nóż.. To czyli jak postawie 2Euro to też nic nie wygram? Jeśli postawisz 0,05 to dostajesz ak warte 21 euro..

A wracając do tematu to serwery nie działają ich i każdy tak dostaje. Ja dostałem ak, inni na forum dostali po kilka jackpotów.

Po pierwsze, nie obrażaj mojego rodzinnego miasta śmieciu po drugie jak dasz beta za 2 euro to dostaniesz blue laminata, predatora, lub siatkę safari.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...