Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzo osob gra w TERE?

Lenzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Duzo osob gra w Tere?

Jaki serwer najlepszy do gry?

Jestem nowy. I szukam fajnego MMO.

Polecacie ta GRE?

Opublikowano

­Bardzo dużo. Polaków też jest całkiem sporo. Jest sporo Gildii Polskich, do których możesz dołączyć. Czasami zdarzy się, że na czacie również ktoś napisze coś po polsku ^^

igNMhIy.png

Opublikowano

Wchodź teraz :D Wyszedł gunner to serwery są zapełnione  nimi xD Ludzi bardzo dużo

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Witam

Duzo osob gra w Tere?

Jaki serwer najlepszy do gry?

Jestem nowy. I szukam fajnego MMO.

Polecacie ta GRE?

Dużo.

W sumie każdy jest dobry. Zależy, wolisz PVE czy PVP? Bo ja PVE, przynajmniej nie muszę martwić się, że jakiś gracz mnie zabije, gdy będę misje wykonywać. Grałam na kilku (Arcadia, Veritas, Zenobia, obecnie gram na Fraya).

Dobrze trafiłeś, Tera jest fajnym MMO.

Polecam, szata graficzna jest przepiękna, widzę, że znów ułatwili wbijanie lvli, nie jest już to takie monotonne jak było X czasu temu (wbicie 11 lvl). Chyba jakieś cztery nowe dungeony dodali lub edytowali, nie jestem pewna, nie przeczytałam jeszcze informacji z obecnego patcha i dawno w Tere nie grałam :p

Opublikowano

Dużo.

W sumie każdy jest dobry. Zależy, wolisz PVE czy PVP? Bo ja PVE, przynajmniej nie muszę martwić się, że jakiś gracz mnie zabije, gdy będę misje wykonywać. Grałam na kilku (Arcadia, Veritas, Zenobia, obecnie gram na Fraya).

Dobrze trafiłeś, Tera jest fajnym MMO.

Polecam, szata graficzna jest przepiękna, widzę, że znów ułatwili wbijanie lvli, nie jest już to takie monotonne jak było X czasu temu (wbicie 11 lvl). Chyba jakieś cztery nowe dungeony dodali lub edytowali, nie jestem pewna, nie przeczytałam jeszcze informacji z obecnego patcha i dawno w Tere nie grałam :p

Dzieki za odpowiedz. Zaczne chyba grac.

Jaki serwer polecisz na ktorym gra najwiecej Polakow?

Opublikowano

Nowa postac jest tylko na US ?

Na EU na pewno jest od godziny ~13, bo stworzyłam sobie postać. Nie wiem jak na pozostałych jest.

Dzieki za odpowiedz. Zaczne chyba grac.

Jaki serwer polecisz na ktorym gra najwiecej Polakow?

Na pewno Arcadia, Veritas, Zenobia, Killian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...