Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy musicbot za 1 Euro

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@elmondo222

Też polecam i jestem zadowolony, mimo testu działa świetnie i ma podobne funckje co musicbot z net-speak.pl!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Sam posiadam bot'y na tym hostingu , co prawda są tanie lecz ostatnio mają dość duże ataki DDoS które wyłączają boty na dość duży czas 1-3h .

Lepiej wydać więcej i mieć pewność że bot będzie działa 24/7 , dla biednych bocik akurat :)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Mam pytanie kupiłem takie 3 boty a mam dane tylko na jeden panel hmm gdzie 2 kolejne ? co zrobić z tym fantem ?

Opublikowano

No właśnie mam tylko do 1 i nie wiem jak dodać 2 kolejne ;( HELLP morze mi ktoś pokazać jak np na 2 boty ?

Opublikowano

Musisz dokupić następne instancje.

Kolejna instancja 2,3,4,5,6 itp. kosztują 1 euro.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

morze

Polskiego nie polecam...

A co do botów to mi nie przypadły go gustu... Wolę wydać 5zł więcej i mieć stabilnie niż wydać 1 euro i żeby wywalało go kilka razy dziennie oraz trzeba było od nowa wrzucać na niego pliki. JAKA CENA TAKI BOT. Ja osobiście polecam gametris.com :)

Opublikowano

Polskiego nie polecam...

A co do botów to mi nie przypadły go gustu... Wolę wydać 5zł więcej i mieć stabilnie niż wydać 1 euro i żeby wywalało go kilka razy dziennie oraz trzeba było od nowa wrzucać na niego pliki. JAKA CENA TAKI BOT. Ja osobiście polecam gametris.com :)

A ja polecam samemu kupić vps, i licencje. Lub kupić dedyka kimsufi i tam sobie postawić boty wyjdzie taniej, bezpieczniej, stabilniej i lepiej bo można samemu dostosować pod siebie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jednak ta strona mnie nie przekonuję, nadal jestem za tym by zapłacić te 3euro miesięcznie za 3 boty, postawić na swoim własnym vps i wprowadzać zmiany :)

Opublikowano

A ja polecam samemu kupić vps, i licencje. Lub kupić dedyka kimsufi i tam sobie postawić boty wyjdzie taniej, bezpieczniej, stabilniej i lepiej bo można samemu dostosować pod siebie.

Powiem Ci, że stawiałem już boty na vps i również je czasem wywalało. Poza tym było trochę z tym za dużo pierdzielenia się. Zaryzykowałem kupując u gametris i na prawdę fajnie się sprawują od ponad pół roku :)

Opublikowano

Myślę, że można spróbować zakupić na miesiąc i potestować jak na razie na testowym serwerze ts3 i jeśli wszystko będzie dobrze to nie widzę problemu, żeby go używać później dalej :).

Opublikowano

Myślę, że można spróbować zakupić na miesiąc i potestować jak na razie na testowym serwerze ts3 i jeśli wszystko będzie dobrze to nie widzę problemu, żeby go używać później dalej :).

Jeżeli masz swojego vps to to nie ma sensu płacić za to, skoro ten skrypt jest udostępniony za darmo przez autora, https://frie.se/ts3bot/

Co do bota jest on spoko. ;)

Opublikowano

Jeżeli masz swojego vps to to nie ma sensu płacić za to, skoro ten skrypt jest udostępniony za darmo przez autora, https://frie.se/ts3bot/

Co do bota jest on spoko. ;)

Okej. Bardzo dziękuję za informację ;). Nie wiedziałem na prawdę, że ktoś go udostępnił. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,posiadam ten panel do musicbota mogę odsprzedać , proszę pisać :)

Jak można odsprzedać darmowego bota ;p. Nie ogarniam ;). Przeczytaj kolego 2 posty wyżej.

Opublikowano

Również wolę postawić bota u siebie na vps.

Wychodzi taniej i pewniej.

Jednak dla osób, które nie mają np. wolnych zasobów na maszynie jak najbardziej polecam.

736181470940422997756.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam posiadam bot'y na tym hostingu , co prawda są tanie lecz ostatnio mają dość duże ataki DDoS które wyłączają boty na dość duży czas 1-3h .

Lepiej wydać więcej i mieć pewność że bot będzie działa 24/7 , dla biednych bocik akurat :)

Dziwne posiadam 2boty i żaden się nie wyłączył działa płynie i stabilnie :)

Może DDos lecą w twój serwer ts3 ale na pewno nie w boty więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Mam pytanie kupiłem takie 3 boty a mam dane tylko na jeden panel hmm gdzie 2 kolejne ? co zrobić z tym fantem ?

W prawym górnym rogu masz zakładkę do rozwinięcia .

SS:

60847003436543475200.jpg

ma ktoś bota tam jts ? 

Tak posiadam bota JTS na TS3index.com nie wywala chodzi stabilnie . Polecam :)

SS:

74673604134813508961.jpg

MQaM4O1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...