Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Opłaca się jeszcze kupić?

Razian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opłaca się jeszcze kupować fifę? Nowa wychodzi dopiero za 5 miesięcy a 15 kosztuje tylko 60zł. Czy jest problem teraz złożyć dobry skład? Bo słyszałem że zawodnicy są ciężko dostępni na rynku.

Opublikowano

Witam, opłaca się jeszcze kupować fifę? Nowa wychodzi dopiero za 5 miesięcy a 15 kosztuje tylko 60zł. Czy jest problem teraz złożyć dobry skład? Bo słyszałem że zawodnicy są ciężko dostępni na rynku.

Kup, jeśli chodzi o fut, to przyznam, że jest trudniej złożyć dobry skład, aczkolwiek jest to możliwe.

graphic.png

Opublikowano

­Możesz kupić. Skład nie jest aż tak ciężki złożyć po widełkach cenowych niektórzy zawodnicy strasznie stanieli, a niektórzy podrożeli :D

­

Opublikowano

Nie grałem w FIFĘ 15, sam pozostałem przy FIFIE 14 i gram w nią do dziś. Nie widzę sensu kupowania praktycznie tej samej gry. Znajomi strasznie narzekają na rynek w FUT 15. Jeśli koniecznie chciałbyś kupić nowszą FIFĘ to polecam albo właśnie czternastkę, albo poczekać na szesnastkę. Ewentualnie popytaj znajomych, którzy tę grę posiadają. Z ich doświadczeń dowiedziałbyś się najwięcej.

sygnatura_1.png

Opublikowano

Twoje pieniądze, twoja wola. Jednak teraźniejsze Fify to tylko nowe okładki i kilku zawodników więcej. Jeśli masz taką potrzebę to kup. Moim zdaniem warto poczekać na 16. Może ona mnie w końcu zaskoczy jak 07 kiedyś :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Gość Ramzes.
Opublikowano

Jak na PC to moim zdaniem nie.

W 14 jak grałem to praktycznie cały czas a w 15 zagrałem z 10 sezonów, wbiłem 1 lige i koniec z gry. Dziś gdy chciałem sobie zagrać po paru miesiącach 1 mecz i train ...

Opublikowano

Twoje pieniądze, twoja wola. Jednak teraźniejsze Fify to tylko nowe okładki i kilku zawodników więcej. Jeśli masz taką potrzebę to kup. Moim zdaniem warto poczekać na 16. Może ona mnie w końcu zaskoczy jak 07 kiedyś :)

Nic podobnego! Obecna fifa według mnie jest żałosna. W FUT'a gram od 12 i musze przyznac, ze tak slabej fify jeszcze nie widzialem, nie licza sie umiejetnosci, a co sie liczy ? EA postawila na realistyke w tej fife przez co sytuacje 100% konczace sie w innych fifach pewna bramka tutaj to jedna wielka nie wiadoma, zawodnicy potrafia nie trafic z 3m do pustej bramki mimo idalnego nakierowania na bramke i odpowiedniej sily, jest masa bledow, bugow. Bramkarze doslownie olewaja wysokie pilki kazdy lob to bramka nie wazne ze pilka przelatuje metr nad ich glowa. Obroncy przewracaja sie o siebie pilka im odskakuje a np takiemy neymarowi czy aguero nie mozna odebrac pilki, idealne wslizgi na pilke a pilka zostaje im przy nodze ! Ta fifa to jeden wielki CYRK. Ja osobiscie kupielem ja miesiac po premierze i uwazam, ze byly to najgorzej wydane pieniadze na gre. Kategorycznie odradzam Fify 15 ! Fifa World jest 100x lepsza. Przepraszam ale musialem sobie ulzyc i sie wyżalić. Pozdrawiam :D  

Opublikowano

Nic podobnego! Obecna fifa według mnie jest żałosna. W FUT'a gram od 12 i musze przyznac, ze tak slabej fify jeszcze nie widzialem, nie licza sie umiejetnosci, a co sie liczy ? EA postawila na realistyke w tej fife przez co sytuacje 100% konczace sie w innych fifach pewna bramka tutaj to jedna wielka nie wiadoma, zawodnicy potrafia nie trafic z 3m do pustej bramki mimo idalnego nakierowania na bramke i odpowiedniej sily, jest masa bledow, bugow. Bramkarze doslownie olewaja wysokie pilki kazdy lob to bramka nie wazne ze pilka przelatuje metr nad ich glowa. Obroncy przewracaja sie o siebie pilka im odskakuje a np takiemy neymarowi czy aguero nie mozna odebrac pilki, idealne wslizgi na pilke a pilka zostaje im przy nodze ! Ta fifa to jeden wielki CYRK. Ja osobiscie kupielem ja miesiac po premierze i uwazam, ze byly to najgorzej wydane pieniadze na gre. Kategorycznie odradzam Fify 15 ! Fifa World jest 100x lepsza. Przepraszam ale musialem sobie ulzyc i sie wyżalić. Pozdrawiam :D

Ale nigdzie nie napisałem że FIFA 15 mi sie podoba :) Mnie też nie powala na kolana ale napisałem tylko że jeśli ma taką potrzebę to niech kupi :) Przecież to jego pieniądze i jedyne co to możemy mu napisać plusy i minusy a ostateczna decyzja należy do niego. Dlatego ja nie podążam za tłumem i co rok nie kupuje nowej części tylko pykam w poczciwe części do 10 włącznie :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Powiem tak. Na konsole jeszcze jako tako się opłaca, na PC to tylko marnowanie pieniędzy.

O coinsy ciężko, zawodnicy mało dostępni, 70k aukcji na rynku to jest żenada, przy czym na PS jest ponad 1 mln.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ogólnie to kupowanie fify po to żeby grać na UT jeszcze miało jakiś sens ale to co się dzieje z tym rynkiem transferowym to są już jakieś żarty. Wg. mnie nie opłaca się kupować fify lepiej zostać przy 14 i tam sobie pograć nawet na UT 

X

Opublikowano

W FIFA 16 będzie podobnie.

Też będą zakresy cenowe na karty wystawiane przez graczy, a handel monetami za zł zniknie pewnie w ogóle.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...