Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Comp 3vs3

phantom211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dwóch carrych/support

carry/tank/support 

nie polecam grać jungli na 3v3, lepiej grać górną alejkę z supportem, a potem schodzić do jungli i roamować. xp 

postacie musicie znaleźć sami, dobrze by było gdyby miały dobry dmg, nie były zbyt squishy itd. 

Opublikowano

@Silhouette co ty za głupoty pierdolisz

najlepiej off tanki pickować i nie pickuj nigdy suppa z jakimś papierowym carrym bo to bez sensu gdy dostanie carry focus na pape i padnie w sekunde

ja polecam grać top/bot i jungla, smite się zawsze przydaje na przeciwników i villemeawa i comp coś żeby można było sfocusować jak ja grałem z teamem to pickowaliśmy jednego ap typu mordekaiser, orianna, malpite, off tanka na jungli typu trundle,ww,sejuani i jakieś topa mocnego typu jax,jarvan, riven i mielismy mocny team comp z dobrymi ultami i na dodatek tankowaty (jeszcze kayle przed nerfem była bardzo dobra) aaa jeszcze zapomniałem o lee sinie, jest jedną z lepszych postaci na ten tryb

Opublikowano

@Silhouette co ty za głupoty pierdolisz

najlepiej off tanki pickować i nie pickuj nigdy suppa z jakimś papierowym carrym bo to bez sensu gdy dostanie carry focus na pape i padnie w sekunde

ja polecam grać top/bot i jungla, smite się zawsze przydaje na przeciwników i villemeawa i comp coś żeby można było sfocusować jak ja grałem z teamem to pickowaliśmy jednego ap typu mordekaiser, orianna, malpite, off tanka na jungli typu trundle,ww,sejuani i jakieś topa mocnego typu jax,jarvan, riven i mielismy mocny team comp z dobrymi ultami i na dodatek tankowaty (jeszcze kayle przed nerfem była bardzo dobra) aaa jeszcze zapomniałem o lee sinie, jest jedną z lepszych postaci na ten tryb

Support ftw. Teraz sie gra z Brusierem i supportem na topie, z adc to bardziej sytuacyjnie.

Ja na 3vs3 grałem malph + syndra + jax i wbilismy d2 w tamtym sezonie po 25 grach

Ja challa, Rengo + Leona + Azir :)

Najlepiej na 3v3 zrobic jak najwiekszy rozpierdol w early, przejac kontrole nad jungla przeciwnika oraz miec przewage expa. Oplaca sie teraz grac np. Sion support, Olaf/Darius lub nawet Riven top i na bocie AP Carry, taki jak Lissandra, Azir, najlepiej z escape, ale nie koniecznie-Syndra, Annie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...