Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Loki

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no najlepiej full pentracja to jest itemki jak jotunn, wariorki, titan bane, hydra,deathbringer,transcendence

Opublikowano

Zamiast crta na początek kupujesz transcendence i heartseeker reszta to samo co up..

btw tu masz buildy :

http://smite.guru/gods/i/1797

ja nie podałem ich po kolei a loki żołtodziób staków nie uciagnie bez deda

Opublikowano

hearseekara nie kupuj jak jestes nowy, on ma mniej powera na full stackach niz transcendence, a full stacków nie utrzymasz. jedyny plus herseekara to movement speed.

co do hydry to była nerfiona i jej bonus, że masz większy damage na hita po użyciu skilla, marnuje się nawet wtedy jak walniesz w powietrze. więc musisz być celny :)

Opublikowano

Nowy nie jestem..

Co myslicie o tym hearseekar,warrior,trans,jount,hydra,banka ?

czy lepszy jest ten

no najlepiej full pentracja to jest itemki jak jotunn, wariorki, titan bane, hydra,deathbringer,transcendence

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Też całkiem całkiem ale lepiej jakbyś był sololanerem. Po za tym nawet jeśli enemy ma full CC to nie widuje lokich z bańką

Opublikowano
Zależy czy idziesz solo, czy jungle lub ekstremalny adc.

No i oprócz tego zależy jakich bogów masz w przeciwnym teamie.

Jak nie jesteś nowy to powinieneś wiedzieć jak składać buildy w każdej sytuacji.

Opublikowano

Nie grałem 3 miechy..gdybyy nie doszły te nowe itemy/znerfili inne itemy to bym wiedział co i jak ale teraz to nie zabradzo :P

W taki razie dzięki za pomoc 

temat mozna zamknąć :)

fKGsn2A.png Ada <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...