Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja: pobieranie zatrzymuje się

Arek2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Nie wiedziałem Gdzie Pisać>

Witam!,

Mam problemik z instalacją

Wszystko Pięknie ładnie instaluje... i w drugim etapie tak przy końcu pobieranie się zatrzymuje.

Próbowałem instalować od nowa (3 razy)

Na kompie wszystko zainstalowało się za drugim razem na laptopie nie chce w ogóle.

Chcę na laptopa bo więcej GHz.

Off/On robiłem do Root...

-

Posiadam Router Huawei.

Próbowałem podłączyć router  do laptopa. Nic nie dało.

yi8xSL.png

Opublikowano

Jeżeli masz na stacjonarnym to po prostu sobie przekopjuj folder z grą  na laptopa i powinno działać.

Opublikowano

Też coś takiego miałam i żadna zapora tutaj nie pomaga. Przy kupnie nowego koma, miałam ten sam błąd co na starym. Przy dokładnie 74% mi się zatrzymało i dobre 20 minut nie szło do przodu potem 88 % i znów na 20 min zatrzymacie a potem to już z górki. Wystarczy poczekać ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

@Arek2222 

Jeśli posiadasz AntyVirusa Nortona to da się go wyłączyć.  Klikasz prawym na pasku w znaczek nortona > Wyłącz automatyczną ochronę antywirusową. I tam ustaw sobię na ile min chcesz. 
Chyba że nie o to ci chodziło :D 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Miałem podobny problem jak ty i próbowałem wszystkiego okazało się że coś było nie tak z moim dostawcą internetu po prostu lol był blokowany więc wystarczyło zmienić IP. Możesz to zrobić za pomocą programu Hotspot Shield po prostu go odpal a później lola i wszystko powinno się naprawić.

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

@Xees120

Próbowałem, Norton i tak blokuje.To wada Tego AntyVirusa ale + tego, że nie posiadam Virusów ;)

@HappyHappy

Dostawca jest OK. Router działa sprawnie gdyź poprosiłem <Dostawce> o podjechanie oraz sprawdzenie. Internet ma 72.2mb/s

yi8xSL.png

Opublikowano

Też jestem posiadaczem Nortona, lecz u mnie bez problemu da się go wyłączyć. Dokładnie za 6 dni mi się kończy :( 

bPF1HEU.png

Opublikowano

@Xees120

Być może masz z neta, Ja posiadam prosto od wydawcy który dał 100% gwarancje antyvirusową.

@topic

Czekam już cała noc razem 14h

pokombinuje jeszcze z zaporą oraz zobaczęczy nic go nie blokuję ;)

yi8xSL.png

Opublikowano

@topic

Zapora posiada zezwolenie używania Launcher LOL

A co dalej ?

MYYa71.png

UWAGA!

Zauważyłem że zwiększa sie procent ! było na zdjęciu 85% teraz jest 86%!, 87%!

yi8xSL.png

Opublikowano

U mnie pomogło dodanie LoL'a do wyjatków w antywirusie i zaporze. Jeżeli to Ci nie pomoże to polecam skopiować lol'a z stacjonarki.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...