Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Center-Game.pl | Publiczny / Darmowy / Bezpieczny

Qash0xMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19496281153300447702.png

Domena : 

Center-Game.pl

Oferujemy :

--> 24/7 

--> MusicBot

--> Darmowe kanały V.I.P / prywatne, oraz rangi

--> Usługi PREMIUM

--> Szybką pomoc

--> Niskie pingi 20396632668121503535.png

--> Profesjonalną Administrację

--> Wiele event'ów / konkursów

--> Lokalizacja : 82892054705302368762.gif

Administracja :

[Query] Qash0

[Query] japini

[HSA] ----

[SSA] ----

[SA] ----

[NA] szefu9999

[GrafikNA] edwin20

Rekrutacja na NewAdmina OTWARTA !

Rangi na serwerze :

60763679167695683641.png

54155236206812218279.png

19001863547837013246.png

1 konkurs na naszym serwerze w grze Counter Strike 1.6 :

73479821589877432983.png

Zapraszam na serwer !

--

Opublikowano

Niestety tego serwera nie mogę polecić dlaczego ? A no dlatego, że administracja ma zero kultury.

d932b5a0db405c5b0e2b22a5d19a97b0.png

Co do mówienia (gadania na innym ts) to przepraszam, ale mikro miałem odłączone i miałem mute ;)

Npisałem posta dostane ViP'a ?

a4ae3384bab23e2587c16dafd87282df.png

sygna.png

Opublikowano

Niestety tego serwera nie mogę polecić dlaczego ? A no dlatego, że administracja ma zero kultury.

d932b5a0db405c5b0e2b22a5d19a97b0.png

Co do mówienia (gadania na innym ts) to przepraszam, ale mikro miałem odłączone i miałem mute ;)

Npisałem posta dostane ViP'a ?

a4ae3384bab23e2587c16dafd87282df.png

no wejdź na serwer :*

ja jestem nie kulturalny ?

a serwer jest mój i na dobrą sprawę mogę robić na nim co chcę.

--

Opublikowano

no wejdź na serwer :*

ja jestem nie kulturalny ?

To jeśli chcesz mieć osoby korzystające z waszych usług to zachowaj kulturę no chyba że nie znasz takiego pojęcia lub co gorsza jej cie nie nauczono.

Nie mam zamiaru wchodzić na ten syf.

Serdecznie nie polecam

­

sygna.png

Opublikowano

To jeśli chcesz mieć osoby korzystające z waszych usług to zachowaj kulturę no chyba że nie znasz takiego pojęcia lub co gorsza jej cie nie nauczono.

Nie mam zamiaru wchodzić na ten syf.

Serdecznie nie polecam

­

dobra hejterów nigdy brak, tylko szkoda że ss nie jest od początku tam nic nie było ciekawego ale jak coś dodajesz to od początku do końca mogłeś dać :D 

--

Opublikowano

dobra hejterów nigdy brak, tylko szkoda że ss nie jest od początku tam nic nie było ciekawego ale jak coś dodajesz to od początku do końca mogłeś dać :D

Na początku było coś w stylu "czegoś potrzeba ?"... dalej nie pamiętam potem odpisałem "nie :}" a ty "Nikt ci nie mówi że masz napisać" :} tyle dziękuje życzę miłego wieczoru. 
Jak zamknąłeś pw zamknąłem i ja napisałeś to, co na powyższym ss to nowe pw i to wstawiłem.

Nie jestem hejterem po prostu wyrażam opinie na temat serwera i administracji.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

I nie udzielam się przy syfiastym serwerze.

­

sygna.png

Opublikowano

Na początku było coś w stylu "czegoś potrzeba ?"... dalej nie pamiętam potem odpisałem "nie :}" a ty "Nikt ci nie mówi że masz napisać" :} tyle dziękuje życzę miłego wieczoru.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

­

No więc nie mam kultury wgl według Ciebie, wszedłeś na serwer przywitałem się z nową osobą na serwerze zapytałem się czy w czymś pomóc ale tego już do ss'a dać nie trzeba tylko to żeby mieć co hejtować :D

--

Opublikowano

No więc nie mam kultury wgl według Ciebie, wszedłeś na serwer przywitałem się z nową osobą na serwerze zapytałem się czy w czymś pomóc ale tego już do ss'a dać nie trzeba tylko to żeby mieć do hejtować  :D

Teraz nie umiesz czytać :) Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem albo nie jak za pierwszym razem Ci nie pykło to za kolejnym tez masz cytat.

Jak zamknąłeś pw zamknąłem i ja napisałeś to, co na powyższym ss to nowe pw i to wstawiłem.

Nie jestem hejterem po prostu wyrażam opinie na temat serwera i administracji.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

­

Koniec spamu nie będę refał tematu za free $$

­

sygna.png

Opublikowano

dobra i po co się w kółko wypowiadasz nie polecasz to twoje zdanie, szanuję to i płakać za tobą na 100% nie będę. A ty ciągniesz ten sam temat przez 4 posty jak chcesz nabijać je to na pewno nie w tym temacie  

--

Opublikowano

Po takim tekście nie polecam.

Czekałem 42min na to aż ktoś z administracji się pojawi ... i nic. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...